Παραμονή Χριστουγέννων 2015: ένας μήνας ακριβώς που ανακοινώθηκε η απόφαση του Skroutz να επενδύσει στο jamjar.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό διαδικτυακό department store (shop in shop), που φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο χειροποίητες δημιουργίες.*

Από το καλοκαίρι του 2013 που το jamjar.gr ανέβηκε στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα, 150 δημιουργοί χειροποίητων ειδών βρήκαν την στέγη που χρειάζονταν για να προβάλλουν και να διακινήσουν τις μοναδικές δημιουργίες τους.

4.000 περίπου χειροποίητες δημιουργίες, από μοναδικά κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης.

Η διαδικτυακή βόλτα στα jamjar-όμαγαζα είναι από μόνη της μια εμπειρία, καθώς 4.000 περίπου μοναδικά κομμάτια, από αξεσουάρ μόδας και ρούχα μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης, όλα με τη σφραγίδα του χειροποίητου, σου κλείνουν το μάτι και σε προκαλούν να τα απολαύσεις.

 

Μόνο που τώρα δεν χρειάζεται να κάνουμε ζαβολιά για να φτάσουμε το... βάζο με το γλυκό που βάλαμε στο μάτι. Αντίθετα, εδώ μπορούμε να διαλέξουμε όποιο τρόπο πληρωμής θέλουμε και να είμαστε σίγουροι για την προστασία των συναλλαγών και τη διαχείριση παραγγελιών/επιστροφών που εξασφαλίζει το jamjar. Από εκεί και πέρα το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή (ελάχιστη είναι η αλήθεια) που πρέπει να δείξουμε μέχρι να παραλάβουμε το λαχταριστό jamjar-οπακέτο μας στην πόρτα του σπιτιού μας.

Info
www.jamjar.gr

email: jamjar@jamjar, τηλ.: +30 215 215 4261-2

* Δείτε το σχετικό video 

 

TAGS