Η γυμνάστρια και μητέρα 4 παιδιών, η Ελένη Πετρουλάκη δεν διστάζει ανά περιόδους να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες τα μυστικά της για την τέλεια σιλουέτα. Και φυσικά εκτός από τη γυμναστική, η Πετρουλάκη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα διατροφής για να διατηρεί το σμιλεμένο κορμί της.
Αυτή τη φορά, έδωσε στο «Εγώ» μια γρήγορη δίαιτα, την οποία προτείνει σε όσες γυναίκες θέλουν να χάσουν λίγα κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα.
Δευτέρα
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με νιφάδες βρώμης, 5-10. αμύγδαλα, σταφίδες και 1 κ.γ. μέλι
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι,1 κ.σ. ηλιόσποροι
Μεσημεριανό: 1 φλιτζ. ζυμαρικά με φιλέτο σολομού, 1 μικρό μπολ ανάμεικτη σαλάτα
Απογευματινό: 1 φέτα τυρί, 1 φέτα γαλοπούλα
Βραδινό: Ομελέτα με 4 ασπράδια και 40 γρ. τυρί cottage
Τρίτη
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με δημητριακά ολικής άλεσης, μπανάνα ή ακτινίδιο και 1 κ.γ. μέλι
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι ή 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: Μοσχαρίσιο φιλέτο και 1 φλιτζ. ανάμεικτη σαλάτα
Απογευματινό: 1 φέτα γαλοπούλα, 40 γρ. τυρί cottage
Βραδινό: Ψητές γαρίδες και ψητά λαχανικά στον ατμό
Τετάρτη
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% ή 1 ποτήρι γάλα με δημητριακά ολικής άλεσης και μπανάνα
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι
Μεσημεριανό: Μπιφτέκι, και 1 φλιτζ. φασολάκια
Απογευματινό: 40 γρ. μαύρη σοκολάτα
Βραδινό: Ψητά λαχανικά, 40 γρ. ανθότυρο
Πέμπτη
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με ψιλοκομμένα φρούτα
Δεκατιανό: 1 αβγό βραστό, 40 γρ. ανθότυρο, 1 φέτα μαύρο ψωμί
Μεσημεριανό: 1 φλιτζ. ζυμαρικά ολικής άλεσης με τόνο κονσέρβας σε νερό
Απογευματινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με 1 κ.γ. μέλι
Βραδινό: Μοσχαρίσιο φιλέτο με βραστά λαχανικά
Παρασκευή
Πρωινό: 1 γιαούρτι 2% με νιφάδες βρώμης, 5-10. αμύγδαλα, σταφίδες και 1 κ.γ. μέλι
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι,1 κ.σ. ηλιόσποροι
Μεσημεριανό: 1 φλιτζ. ζυμαρικά με φιλέτο σολομού, 1 μικρό μπολ ανάμεικτη σαλάτα
Απογευματινό: 1 φέτα τυρί, 1 φέτα γαλοπούλα
Βραδινό: Ομελέτα με 4 ασπράδια και 40 γρ. τυρί cottage
Σάββατο
Πρωινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί άπαχο
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι
Μεσημεριανό: Μπιφτέκι με 2 ψητές πατάτες
Απογευματινό: 1 μπανάνα
Βραδινό: 1 βραστό αβγό και καστανό ρύζι με ψιλοκομμένα βραστά λαχανικά
Κυριακή
Πρωινό: Ψιλοκομμένα φρούτα με 1 κ.σ. μέλι
Δεκατιανό: 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί
Μεσημεριανό: Ψητό ψάρι με 1 φλιτζ. βραστά χόρτα
Απογευματινό: 1 χούφτα αμύγδαλα
Βραδινό: Ομελέτα με 4 ασπράδια και 40 γρ. τυρί cottage