Μια διαφορετική καλεσμένη είχε η Έλεν Ντε Τζενέρις στην εκπομπή της. Η Σαμάνθα Χάρτσο είναι, κυριολεκτικά, η γυναίκα της διπλανής πόρτας, αλλά με στόφα κωμικού και την ατυχία ηρωίδας σε ταινία τρόμου. Γιατί όπως παρουσίασε σε μια σειρά από βιντεάκια στο λογαριασμό της στο TikTok, και αφηγήθηκε κατόπιν στην παρουσιάστρια όταν αυτά τα βιντεάκια έγιναν viral, πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της, στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, κρυβόταν ένα ακόμα ολόκληρο, εγκαταλειμμένο διαμέρισμα.

Όλα άρχισαν όταν παρατήρησε ότι από τον καθρέφτη του μπάνιου της ερχόταν ένα παγωμένο ρεύμα αέρα. Αποφάσισε, τότε, να τον αφαιρέσει αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα έβρισκε από πίσω: Μια τρύπα που οδηγούσε σε ένα ακόμα διαμέρισμα, όπου το μοναδικό ίχνος ζωής ήταν η άδεια συσκευασία ενός ροφήματος, που παραμένει άγνωστο πότε είχε καταναλωθεί.

Όλα άρχισαν όταν παρατήρησε ότι από τον καθρέφτη του μπάνιου της ερχόταν ένα παγωμένο ρεύμα αέρα. Αποφάσισε, τότε, να τον αφαιρέσει αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα έβρισκε από πίσω: Μια τρύπα που οδηγούσε σε ένα ακόμα διαμέρισμα

«Οι συγκάτοικοί μου ούτε που συζητούσαν να μπουν μέσα σε εκείνη την τρύπα» είπε στην Ντε Τζενέρις η Χάρτσο, προσθέτοντας με χιούμορ: «Είναι αυτή η κατηγορία ανθρώπων που ζουν για πολλά χρόνια, υγιείς. Και μετά είναι και η δική μου κατηγορία, που δεν μπορούσα να μην μπω στο εγκαταλειμμένο διαμέρισμα».

Το εξερεύνησε, λοιπόν, αν και όπως της επισήμανε η Ντε Τζενέρις, καλό θα ήταν να σφραγίσει τον καθρέφτη της, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος εισβολέας να μπει στο δικό της διαμέρισμα μέσα από την τρύπα.

Ένα από τα πιο αστεία σκηνικά πάντως, μέσα σε αυτή την ανατριχιαστική ιστορία, ήταν η αντίδραση της μητέρας της, που ένιωσε περήφανη γι’ αυτήν, «σχεδόν έβαλε τα κλάματα. Δουλεύω σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, την Boys Hope Girls Hope, όπου προσφέρουμε στέγη και εκπαίδευση σε εφήβους από ευπαθείς ομάδες. Συγκεντρώνω χρήματα για αυτά τα παιδιά. Αλλά η μαμά μου ήταν περήφανη γι' αυτό [με το διαμέρισμα]» πρόσθεσε χαριτολογώντας η Χάρτσο, που πέρα από μια επιταγή 10.000 δολαρίων, που της έδωσε η Ντε Τζενέρις, ενδέχεται να εξασφάλισε και μια νέα καριέρα, stand up κωμικού.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: samanthartsoe / Tik Tok
 

TAGS