Λένε ότι οι κοινές δυσκολίες φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά. Στην περίπτωση της Έλεν ΝτεΤζένερις και της Πόρσια ντε Ρόσι οι σκληρές πραγματικότητες που έζησαν και οι δύο πριν καν γνωριστούν υπήρξαν πολύ σημαντικές για την σημερινή, πολύ δυνατή σχέση τους.

Πολύ πριν γνωρίσει την μέλλουσα σύζυγό της η ντε Ρόσι πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, μένοντας πολύ νωρίς ορφανή από πατέρα και μεγαλώνοντας με την μητέρα της και τον αδελφό της σε καθεστώς μεγάλης φτώχιας. Η μαμά τους δούλευε σκληρά προκειμένου να τους προσφέρει τα απαραίτητα και η Ρόσι που ήταν πάντα πολύ όμορφη, θέλοντας να συνεισφέρει στα έξοδα της οικογένειας της, ξεκίνησε στα 11 καριέρα μοντέλου.

Γρήγορα η Πόρσια περνάει στην υποκριτική και μεγαλώνει γλυκά, γεννόμενη ωστόσο μία βαθιά στεναχωρημένη γυναίκα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την σεξουαλική της ταυτόητα. Ένας αποτυχημένος γάμος και πολύς πόνος θα την οδηγήσουν στο να αποδεχθεί τελικά το ποια στα αλήθεια είναι και να αρχίσει να κάνει πραγματικές σχέσεις με άτομα του ίδιο φύλου, κάτι που σύντομα της εξασφάλισε την ψυχική ηρεμία που τόσο καιρό αναζητούσε.

Παράλληλα, η ζωή της ΝτεΤζένερις ήταν εξίσου δύσκολη και ταραχώδης. Ούσα μία ντροπαλή αλλά επιτυχημένη stand up comedian η προσωπική ζωής της Έλεν συγκέντρωνε αρκετή δημοσιότητα πάνω της από νωρίς και το γεγονός ότι η ίδια επέλεγε να κυκλοφορεί δημόσια με τις εκάστοτε συντρόφους της τής είχε δημιουργήσει κατά καιρούς μεγάλα προβλήματα. Ο πρώτος μεγάλος της έρωτας ήταν η ποιήτρια Kathe Kat Perkoff, με την οποία είχε μία πολύ έντονη, γεμάτη τσακωμούς σχέση. Το 1980 η Perkoff σκοτώθηκε σε ηλικία 21 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα, αφήνοντας πίσω της την Έλεν πραγματικά συντετριμμένη. Η περίοδος που ακολούθησε ήταν τρομακτικά σκοτεινή και δύσκολη για την διάσημη-σήμερα-παρουσιάστρια. Το τραγικό γεγονός που βιώσε όμως ήταν εκείνο που της έδωσε το υλικό για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της. Τότε ήταν που η Έλεν σκέφτηκε την φοβερή ιδέα της με το περήφημο «τηλεφώνημα στον θεό». Η κωμικός θεώρησε πως θα ήταν πραγματικά καταπληκτικό αν μπορούσαμε να σηκώσουμε απλά το ακουστικό, να τηλεφωνήσουμε στον θεό και να τον ρωτήσουμε ό,τι θέλουμε. Και ήταν όντως. Η καριέρα της είχε μόλις απογειωθεί. 

Όσο δύσκολο ήταν όμως για τη Ρόσι να αποδεχθεί την σεξουαλικότητα της, άλλο τόσο δύσκολο ήταν και για την Έλεν. Η παρουσιάστρια έφτασε στο σημείο να βγαίνει ακόμα και ψεύτικα ραντεβού με συναδέλφους της προκειμένου να ξεγελάσει τους δημοσιογράφους.

Η ξεχωριστή διαδρομή της καθεμιάς ήταν εξαιρετικά σκληρή, αλλά ίσως αυτός να είναι ο λόγος που τελικά τις ένωσε η ζωή.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την δύσκολη ιστορία πίσω από τον γάμο της Έλεν ΝτεΤζένερις και της Πόρσια ντε Ρόσι.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS