Μετά από τόσους μήνες περιορισμού στο σπίτι, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ νέα στέκια, γωνιές απόδρασης στο κέντρο της πόλης που θα μας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο, από την καθημερινότητα σε έναν κόσμο δροσιάς και απόλαυσης. Ιδανική επιλογή, για καφέ, ποτό ή ένα απολαυστικό γεύμα είναι το νέο all-day lounge που άνοιξε στο αίθριο του Alexander’s Lounge, στον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στην καρδιά της Αθήνας και ταυτόχρονα μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Ελαιόδεντρα, δάφνες, μικρά κυπαρίσσια και λουλούδια χαρίζουν απλόχερα τα χρώματα και την ομορφιά τους στο χώρο του ATRIUM of Alexander’s Lounge που συνδυάζει την υπέροχη αισθητική με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις γεύσεις του Αστέριου Κουστούδη: Ο Executive Chef, με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου, έχουν συνθέσει ένα νέο μενού εμπνευσμένο από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, που περιλαμβάνει προτάσεις όπως tacos με μπιφτέκι από όσπρια και λαχανικά, chicken tortilla wrap, shrimp salsa salad και καπνιστό σολομό βιολογικής εκτροφής με βιολογικά ‘nachos’ από μπλε καλαμπόκι και σάλτσα γουακαμόλε.

Ο Executive Chef, με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου, έχουν συνθέσει ένα νέο μενού εμπνευσμένο από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής

Για τις καλοκαιρινές βραδιές, οι βραβευμένοι bartenders του ιστορικού ξενοδοχείου ετοιμάζουν δροσιστικά κοκτέιλ, ενώ κορυφαία είναι και η λίστα από εκλεκτές ετικέτες ποτών και κρασιών. Για τους λάτρεις των πούρων, το αίθριο του Alexander’s Lounge διαθέτει μεγάλη ποικιλία άριστα συντηρημένων πούρων που συμπληρώνουν την ιεροτελεστία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον χώρο:

Info
Καθημερινά 11.00-23.00. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 3330748, www.gbroofgarden.gr/more-venues

Ανακαλύψτε το μενού

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS