Το γνωστό gastronomy bar της Αιόλου πιστό στη φιλοσοφία του για ποιοτικό φαγητό και, εν προκειμένω, ποτά και cocktails δημιουργεί από αυτή την Πέμπτη, 18 Μαίου, τα Spollati Aperitivo Thursdays και από την επόμενη Τετάρτη, 24 Μαίου, τα Gin 'n Tonic Wednesdays.
O head bartender του, Σταύρος Τιτάκης, δημιουργεί, κάθε 4 εβδομάδες, στα Spollati Aperitivo Thursdays 4 δροσιστικά long drinks τα οποία από τις 18.00 έως τις 21.00 συνοδεύονται από finger food εμπνευσμένο από το μενού του σεφ Γιώργου Ζευγολατάκου - σε ειδικές "aperitivo" τιμές.
Αντίστοιχα, τις Gin 'n Tonic Wednesdays 4 απολαυστικά Gin n Tonics , φτιαγμένα ειδικά για αυτές τις βραδιές θα αποτελούν τους πρωταγωνιστές.
Αιόλου 27Α, Πλ. Αγ. Ειρήνης, Αθήνα
τηλ. 21 5551 3004
Facebook Spollati