Αν προσπαθείτε αυτή την περίοδο να συλλάβετε επενδύστε στη διατροφή σας, που έχει κυριολεκτικά ζωτική σημασία τόσο για τη γονιμότητα όσο και για την ομαλή εξέλιξη και έκβαση μιας εγκυμοσύνης. Η ανεπάρκεια συγκεκριμένων θρεπτικών στοιχείων στον οργανισμό, από την άλλη, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ωορρηξία, τον έμμηνο κύκλο και να δυσκολέψει τη σύλληψη.

Πέρα από μια ισορροπημένη και πλούσια διατροφή, πολύτιμος σύμμαχός σας θα γίνει ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα. Ιδανική επιλογή είναι το Iofolen Preconception, σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών όλων των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας που επιθυμούν εγκυμοσύνη. Εξασφαλίζει την καλή αναπαραγωγική υγεία τους και την επιτυχή έναρξη και εξέλιξη της κύησης.

Η σύνθεσή του είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις πρόσφατες διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές. Τα συστατικά-μεγάλα όπλα του; Φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β12, που συντελούν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης συγγενών ανωμαλιών στο έμβρυο και γέννησης ελλιποβαρών νεογνών. Ιώδιο, απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του κεντρικού νευρικού συστήματος του εμβρύου από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Βιταμίνη D, που προστατεύει τόσο την έγκυο από διαταραχές όπως προεκλαμψία, διαβήτης κύησης κ.ά., όσο και το νεογνό από πιθανή κακή ανάπτυξη των οστών, αυξημένο κίνδυνο άσθματος και χαμηλό βάρος γέννησης. Τέλος, το Iofolen Preconception περιέχει ψευδάργυρο, για την ενίσχυση της γονιμότητας και της αναπαραγωγικής υγείας.

Το Iofolen Preconception είναι σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών όλων των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας που επιθυμούν εγκυμοσύνη.

Συμβουλευτείτε λοιπόν τον γιατρό σας και θέστε τις βάσεις για καλή υγεία, τόσο τη δική σας όσο και του μελλοντικού παιδιού σας.

Δείτε παρακάτω πέντε τροφές που βοηθούν στη γονιμότητα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Κεντρική φωτό:  Nynne Schrøder / Unsplash

TAGS