Αν περιμένουμε να μπει για τα καλά ο χειμώνας προτού αποφασίσουμε να αγοράσουμε ένα οποιοδήποτε πανωφόρι τότε μάλλον δεν είχαμε αρκετά γρήγορα αντανακλαστικά για να αποκτήσουμε ένα τζάκετ των H&M που ξεπούλησε εντυπωσιακά γρήγορα, μέσα στον Σεπτέμβριο. Για την ακρίβεια, πρόκειται για shacket, όπως ονομάζεται το υβριδικό κομμάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και τζάκετ, που μπορεί να φορεθεί και σαν τοπ και σαν πανωφόρι, ιδανικό για την εποχή της πανδημίας, στη διάρκεια της οποίας αναζητάμε ρούχα όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα, κατάλληλα να φορεθούν και εντός και εκτός σπιτιού.

Το συγκεκριμένο κομμάτι εκτός του ότι έχει αυτή την ευελιξία, επιπλέον συνδυάζει δύο τάσεις: Ένα διακριτικό, απόλυτα ενημερωμένο καρό τύπωμα και κρόσσια στο φινίρισμα, μια λεπτομέρεια που είναι εντυπωσιακή χωρίς να πνίγει το σύνολο.

Ένα παρόμοιο κομμάτι, εξίσου προσιτό αλλά με διαθέσιμο απόθεμα, βρήκαμε στα Zara και μπορούμε να φανταστούμε να το φοράμε με τζιν παντελόνι, λευκό T-shirt και cowboy boots, αν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο στυλ. Εναλλακτικά, θα ποντάρουμε σε ένα πόντσο με κρόσσια από τα H&M ή θα κάνουμε μια αληθινή επένδυση, αγοράζοντας ένα δερμάτινο τζάκετ με κρόσσια, που θα αναβαθμίσει κάθε λουκ μας μετατρέποντάς το ταυτόχρονα σε μαγνήτη για όλα τα βλέμματα, αν αυτό είναι το ζητούμενό μας.

Δες το sold-out πανωφόρι από τα H&M εδώ

Shacket με κρόσσια, www2.hm.com, 59,99 €

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Καρό overshirt με μαλλί, www.zara.com, 49,95 EUR

Δες το εδώ

Πόντσο με κρόσσια, www2.hm.com, 19,99 €

Δες το εδώ

Δερμάτινο τζάκετ με κρόσσια Goosecraft, www.asos.com, €429.99

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS