Ενώ μπαίνουμε πολλοί από εμάς σε έναν δεύτερο κύκλο τηλεεργασίας, αν βγήκαμε και ποτέ από τον πρώτο δηλαδή, εύλογα γεννιέται το ερώτημα: σε ποια και πόσα ρούχα αξίζει να επενδύσουμε φέτος, που δεν ξέρουμε πόσο πολύ θα τα φορέσουμε; 

Έχουμε δύο απαντήσεις να δώσουμε: Πρώτον, δεν ντυνόμαστε μόνο για να βγούμε έξω αλλά καταρχήν για να νιώσουμε εμείς πιο όμορφα, ακόμα και αν τα μόνα πρόσωπα που θα μας δουν θα είναι ο σκύλος μας, τα παιδιά μας ή οι φίλες μας στη βιντεοκλήση. Δεύτερον, υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ-πασπαρτού, που φοριούνται εξίσου άνετα και εντός και εκτός σπιτιού. Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα υβριδικό κομμάτι, το λεγόμενο shacket. Το όνομά του συνδυάζει τις λέξεις jacket και shirt, αφού είναι ακριβώς αυτό, ένα ρούχο που φοριέται και ως πουκάμισο και ως τζάκετ χάρη στη ζεστασιά και τα κουμπιά που το κάνουν απόλυτα ευκολοφόρετο.

Το πρώτο shacket που μας έρχεται στο μυαλό είναι, μάλλον, ένα τζιν πουκάμισο, το οποίο μπορεί άνετα να αναλάβει και χρέη τζιν τζάκετ. Δεν είναι μονόδρομος όμως. Η αγορά φέτος προτείνει μια μεγάλη ποικιλία σε shackets, από ολόκληρο το εύρος των τιμών. Το δικό μας αγαπημένο είναι ένα καρό shacket με κρόσσια από τα H&M, στα 59,99 €, που έχει ήδη σπασμένα μεγέθη, δηλαδή γίνεται ανάρπαστο, και βλέποντας πόσο στιλάτο είναι καταλαβαίνουμε αμέσως το γιατί. Ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνι και μπορεί να φορεθεί σκέτο, σαν πουκάμισο, ή πάνω από ζιβάγκο.  

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μάλλινο υπερμεγέθες πουκάμισο, www.stories.com, €129

Δες το εδώ

Καρό shacket με κρόσια, www2.hm.com, 59,99 €

Δες το εδώ

Κλασικό shacket με εντυπωσιακά κουμπιά, eu.topshop.com, 68,00 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS