Όχι ότι πέφτουμε από τα σύννεφα που το καρό είναι τάση. Στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, αν και συχνά το φορούσαμε χωρίς να το συνειδητοποιούμε, στις πιο διακριτικές, από άποψη χρώματος ή μεγέθους, εκδοχές του. Φέτος όμως τολμάμε ακόμα και τα ζωηρόχρωμα ή τεράστια καρό μοτίβα, που νομίζαμε ότι θα μείνουν για πάντα κρυμμένα στην ντουλάπα.

Με μια βασική προϋπόθεση ωστόσο, που διέπει όλα τα ισορροπημένα λουκ: Όσο πιο έντονο το καρό σε ένα κομμάτι, τόσο πιο πιθανό να κρατήσουμε τα υπόλοιπα στοιχεία του ντυσίματός μας ουδέτερα και διακριτικά.

Για παράδειγμα, θα ενδίδαμε ευχαρίστως στο παρακάτω καρό κασκόλ των Acne Studios, αρκεί να κρατούσαμε το υπόλοιπο σύνολο μονόχρωμο και μάλιστα σε μία από τις αποχρώσεις του κασκόλ. Ένας πιο σοφιστικέ και εξίσου σύγχρονος τρόπος να φορέσουμε το μοτίβο, ακόμα και στις πιο ρετρό εκδοχές του; Να επενδύσουμε σε ένα καρό σακάκι και να το σετάρουμε με λευκό T-shirt και τζιν παντελόνι.

Εναλλακτικά, η πρόταση των Mango, ένα καρό κοστούμι, παίζει πιο διακριτικά, αν και υιοθετεί το print σε μεγαλύτερη έκταση. Αν, πάλι, νιώθουμε έτοιμες να επενδύσουμε σε ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, ανακαλύψαμε ένα πράσινο καρό παλτό που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο.

Δες έναν τρόπο να φορέσεις το καρό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μπουκλέ καρό παλτό Stand Studio, www.harveynichols.com, €‌355.00

Δες το εδώ

Καρό κασκόλ με κρόσια, Acne Studios, www.net-a-porter.com, €240

Δες το εδώ

Σακάκι κουστουμιού καρό, shop.mango.com, 59,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS