ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Tα must have κομμάτια που χρειάζεσαι για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα κομμάτια από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger που θα χρειαστείς φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι

tommy

Χωρίς αμφιβολία θα λέγαμε πως η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι αγαπημένες εποχές των περισσότερων από εμάς. Η άνοδος της θερμοκρασίας και οι ηλιόλουστες ημέρες μας προδιαθέτουν για εξορμήσεις στην πόλη και την εξοχή, αλλά και για να προσέξουμε περισσότερο την εμφάνιση μας, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα μας με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μάς προσφέρει τη δυνατότητα να ντυθούμε με έναν τρόπο που αντανακλά τόσο τη διάθεση μας όσο και το προσωπικό μας στιλ.

Όταν επιθυμούμε να αναβαθμίσουμε τα outfits μας με γνώμονα μία νέα σεζόν, είναι σημαντικό να στραφούμε στα brands που γνωρίζουμε ότι πρόκειται να μας εξασφαλίσουν την ποιότητα και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, όπως η Tommy Hilfiger. Η ανοιξιάτικη συλλογή της Tommy Hilfiger για το 2024 μας προσφέρει την αβίαστη ελευθερία της αμερικανικής κουλτούρας μέσα από κομμάτια που αναδεικνύουν τα βασικά χρώματα του brand, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε. Η χρωματική παλέτα της συλλογής μας προσφέρει με ευκολία την ανοιξιάτικη ξεγνοιασιά και την κομψότητα που αναζητάμε στις εμφανίσεις μας. Το classy preppy στοιχείο, χαρακτηριστικό της Tommy Hilfiger, δεν απουσιάζει ούτε από αυτή τη συλλογή με κάθε κομμάτι της collection να ξεχωρίζει, αλλά χωρίς να χάνει την ταυτότητά του ως κλασικό κομμάτι των συλλογών του brand.

Η Tommy Hilfiger καλωσόρισε την Kendall Jenner στην οικογένεια Tommy με την καμπάνια για την Άνοιξη 2024. Μαζί με πέντε φίλους της, η Kendall απολαμβάνει τον ατελείωτο γαλάζιο ουρανό του Λος Άντζελες, αναδεικνύοντας τον ζεστό και αυθεντικό εαυτό της. Το απόλυτο ανοιξιάτικο lifestyle, αποτυπωμένο μέσα από έναν κόκκινο, λευκό και μπλε φακό. Για την καμπάνια και τη συνεργασία της με την Tommy Hilfiger το μοντέλο και επιχειρηματίας δήλωσεTommy φτιάχνει σπουδαία διαχρονικά ρούχα, προσαρμοσμένα στο σήμερα. Κάθε χρόνο εμπνέεται από διαχρονικά βασικά κομμάτια, όπως το πουκάμισο Oxford μέχρι το blazer και το polo, και τα μετατρέπει στην σύγχρονη εκδοχή τους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι που φέρνει την ιδέα του Classic American Cool στο σήμερα μέσα από αυτή τη γιορτή της φιλίας".

Τα διαχρονικά κομμάτια της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής συλλογής της Tommy Hilfiger που είναι προσαρμοσμένα στο σήμερα, αποπνέουν φινέτσα και χαρίζουν στιλιστική ευελιξία όπως και άνεση λόγω των ποιοτικών υφασμάτων που χρησιμοποιεί το brand. Οι γραμμές των fashion items της συλλογής κολακεύουν τη σιλουέτα, ενώ προσφέρουν λειτουργικότητα χαρίζοντας ταυτόχρονα το κομψό preppy look της Tommy Hilfiger που αναζητάμε.

Για τη φετινή σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 διαλέξαμε items που θα σε ενθουσιάσουν και θα αναβαθμίσουν την spring και summer wardrobe σου, φυσικά από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger.

Τα must have items από την Tommy Hilfiger για την γκαρνταρόμπα σου

Την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού, η κομψότητα ταυτίζεται με τα βασικά χρώματα της Tommy Hilfiger. Λευκό, κόκκινο και navy blue είναι η χρωματική παλέτα που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα chic preppy looks με κομμάτια που μπορούμε να αποκτήσουμε από την Tommy Hilfiger.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

Περισσότερα από

Μόδα

11 Ιουν 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με capri παντελόνι: Το total beige look της

Το casual καλοκαιρινό σύνολο που φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

10 Ιουν 2024

H νέα καμπάνια της Answear σας καλεί να ντύσετε τη ζωή σας με πολύτιμες στιγμές

Η νέα καμπάνια της Answear θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ντύσιμο και τις στιλιστικές επιλογές με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο.

09 Ιουν 2024
08 Ιουν 2024

Sun of A Beach X Maria Joannou: Μια νέα εικαστική συνεργασία

Η περιορισμένης διάθεσης capsule συλλογή Sun of A Beach X Maria Joannou, με κάθε πετσέτα θαλάσσης "αφηγείται" και μια ξεχωριστή ιστορία.

06 Ιουν 2024

Μια ιστορία αγάπης: Τα αυθεντικά Jelly Shoes με την υπογραφή Ancient Greek Sandals

Τα jelly shoes δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item,που επαναλανσάρει με αγάπη η Ancient Greek Sandals.

06 Ιουν 2024

Levi Strauss: Ο Βαυαρός μετανάστης που εφηύρε το πιο fashionable item του αιώνα

Ο πρώτος κατασκευαστής του πιο influential ρούχο του 20ού αιώνα, λάνσαρε σαν σήμερα το απόλυτο ενδυματολογικό σύμβολο

04 Ιουν 2024