Η Σία Κοσιώνη δεν διστάζει να μοιραστεί προσωπικές στιγμές, αλλά και ό,τι την απασχολεί, στα social media και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της τιμά το πέρασμα του χρόνου και τα δώρα του. 

Με αφορμή λοιπόν τα 41α γενέθλιά της έγραψε: «Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς τι στα αλήθεια έχει σημασία σε αυτή τη ζωή. Σημασία λοιπόν για μένα, σήμερα που γίνομαι 41, έχει, όσο μεγαλώνεις, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που να σε κάνουν να γελάς έτσι ακριβώς όπως σε έκαναν τότε να γελάς οι γονείς σου. Τους έχω. Και τους ευγνωμονώ». Η λεζάντα της συνοδεύεται από μια άκρως καλοκαιρινή παιδική φωτογραφία της, με ψάθινο καπέλο και ένα τεράστιο χαμόγελο. 

Μαμά σήμερα, μπορεί κάποιος να τη δει να κυκλοφορεί συχνά με τον μικρό της, Δήμο, στο κέντρο της Αθήνας, και το ποδηλατάκι του. Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία θα ταυτιστούν πολλές εργαζόμενες μητέρες: O τρίχρονος γιος της έχει γραπωθεί από το πόδι της δημοσιογράφου και δεν την αφήνει να φύγει. Στη λεζάντα γράφει, εύγλωττα: «Όταν η μανούλα πρέπει να φύγει για δουλειά. Και πώς να το τραβήξεις το πόδι; Πώς;;;». 

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP
 

TAGS