Η δυσκολότερη στιγμή της ημέρας για μια νέα μαμά είναι όταν πρέπει να αποχαιρετήσει το μωρό της, ή το νήπιό της, για να πάει για δουλειά. Ιδιαίτερα αν το μικρό της τής δείχνει με τρυφερό και ταυτόχρονα σπαρακτικό τρόπο ότι δεν θέλει με τίποτα να την αποχωριστεί για τις επόμενες τουλάχιστον οκτώ ώρες. 

Είναι πολλές λοιπόν οι εργαζόμενες μητέρες που θα ταυτιστούν με τη νέα ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο Instagram όπου ο τρίχρονος γιος της έχει γραπωθεί από το πόδι της δημοσιογράφου και δεν την αφήνει να φύγει. Στη λεζάντα γράφει, εύγλωττα: «Όταν η μανούλα πρέπει να φύγει για δουλειά. Και πώς να το τραβήξεις το πόδι; Πώς;;;».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σία Κοσιώνη μοιράζεται στα social media οικογενειακές στιγμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει ένα γεμάτο αγάπη post για τα γενέθλια του γιου της, Δήμου, μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου εκείνος κοιτούσε τη θάλασσα. Στις ευχές της είχε γράψει: «Να σε βλέπουμε, γιε μου, να μεγαλώνεις όμορφα, ελεύθερα, να κυνηγάς τα δικά σου συννεφάκια και να ορίζεις τη ζωή σου... #3 #birthday #birthdayboy #love #live #dream».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS