Καλεσμένη την εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη.

Είπε συγκεκριμένα η βουλευτής της ΝΔ:

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Προσπαθώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου».

Δεν είμαι η Κρουέλα Ντε Βιλ που με παρουσιάζουν

Ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε:

«Δεν είμαι καμιά Κρουέλα Ντε Βιλ επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να με παρουσιάζετε έτσι. Δε σημαίνει πως εγώ στην κανονική μου ζωή δεν είμαι σύντροφος, μάνα, γιαγιά. Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου. Δεν είμαι παρεμβατική, δε με παίρνει να είμαι. Αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου».

Αυτό που έκανε εντύπωση, είναι ότι πίσω από την κ. Μπακογιάννη, είχε πίσω της διάφορες φωτογραφίες, της μητέρας της και του πατέρα της, ενώ δίπλα ήταν και η Σία Κοσιώνη νύφη.

Παρατηρούμε ότι η Σία Κοσιώνη, ήταν μια ρομαντική νύφη με δαντελένιο νυφικό και πέπλο στο κεφάλι της.

Ο γάμος στο Καρπενήσι και η φουσκωμένη κοιλιά

Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη έγινε στο Καρπενήσι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος τους είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στη Σαντορίνη, ωστόσο αναγκάστηκαν να τον καθυστερήσουν λόγω πένθους από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η φωτογραφία στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση έγιναν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Σε αυτή τη θέα είναι τραβηγμένη και η νυφική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που είδαμε παραπάνω.

Δείτε όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS