Από τις 9 Οκτωβρίου, κυκλοφορούν τα νέα τραγούδια της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, η οποία επιστρέφει στη δισκογραφία. Ανάμεσά τους και ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Νικολά Σαρκοζί.

Το άλμπουμ περιέχει συνολικά 17 τραγούδια όλα στα γαλλικά εκτός από τρία. Το "Your lady" στα αγγλικά, το "Voglio l’amore", στα ιταλικά και το "Porque te vas", στα ισπανικά. Μερικά από τα τραγούδια του δίσκου γράφτηκαν την περίοδο του lockdown που πέραση η ίδια στη νότια Γαλλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ο έρωτας και η σχέση τους

Στο τραγούδι "Garçon Triste" αναφέρεται στο σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί και στην ανάγκη του να κρύψει βαθιά μέσα του τη θλίψη για κάτι που τον στενοχωρεί.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» ομολόγησε πρόσφατα. «Είχε την τρελή ιδέα των τυφλών ραντεβού, των συναντήσεων μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται ελάχιστα» θυμάται. «Νόμιζα ότι θα έρθει με τη γυναίκα του και δέχθηκα. Τη δεύτερη φορά πήγαμε σπίτι και κάναμε έρωτα». Μέσα σε 7 εβδομάδες παντρεύτηκαν. ‘Έτσι απλά μακριά από τη δημοσιότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Έρωτας και μετά από 12 χρόνια

Το ζευγάρι όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Κάρλα Μπρούνι θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την ευτυχία της για την κοινή ζωή της με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, κι έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από επίσημες αλλά και από προσωπικές τους στιγμές, ενώ ευχαρίστησε τον σύζυγό της για τα 12 ευτυχισμένα χρόνια που της χάρισε. Κάρλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008.

«12 χρόνια γάμου σήμερα η αγάπη μου… σε ευχαριστώ για όλη αυτή την ευτυχία», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Μάλιστα, η Κάρλα Μπρούνι έγραψε το μήνυμα της σε τρεις διαφορετικές γλώσσες: γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά. Η Μπρούνι γεννήθηκε στην Ιταλία και σε ηλικία επτά ετών μετακόμισε στην Γαλλία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS