ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Eκείνη τον έχει στο κινητό ως «Νικολά, αγάπη μου», εκείνος ζηλεύει ακόμα και τη σκιά της

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»: H μεγάλη αγάπη της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί είναι τόσο τέλεια που μία μέρα θα γίνει ταινία.

Eκείνη τον έχει στο κινητό ως «Νικολά, αγάπη μου», εκείνος ζηλεύει ακόμα και τη σκιά της

Όταν ο Νικολά Σαρκοζί άφησε για πάντα πίσω του το μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων στις 15 Μαϊου του 2012, οι κακές γλώσσες ορκιζόντουσαν ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που έβλεπαν την Κάρλα Μπρούνι το πλευρό του. Τότε, τα αρνητικά δημοσιεύματα οργίαζαν, κάνοντας λόγω για μία ξεκάθαρα υπολογιστή σχέση από πλευράς της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, και για αμέτρητους εραστές που υποτίθεται ότι είχαν και οι δύο καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Σήμερα ακριβώς 8 χρόνια μετά, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, μένοντας στο σπίτι της Μπρούνι στο ακριβό 16ο διαμέρισμα της Πόλης του Φωτός, φροντίζοντας από κοινού τον έφηβο γιο της Aurélien και την κόρη που απέκτησαν μαζί, την 8χρονη σήμερα, Giulia. Ο Σαρκοζί δίνει διαλέξεις στο πανεπιστήμιο και η Μπρούνι συνεχίζει αθόρυβα και διακριτικά τη μουσική της καριέρα, σαν ένα τυπικό, αστικό ζευγάρι που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα εκείνου και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες εκείνης. Παριζιάνικο, όμορφο, σέξι. Κλείνοντας στόματα και επιβεβαιώνοντας ότι αυτή η σχέση δεν υπήρξε ποτέ τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτα λιγότερο, από ένα κλασικό, γαλλικό ρομάντσο που μία μέρα θα έπρεπε κάποτε να γίνει ταινία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα δείπνο το 2007 και η Μπρούνι έδειξε από την πρώτη στιγμή γοητευμένη από την παρουσία του. «Του έδωσα να διαβάσει μερικά ποιήματα που είχα γράψει,» είχε εξομολογηθεί το 2011 η ηθοποιός και τραγουδίστρια στους ιρλανδέζικους Times. «Δεν είμαι ο Yeats, αλλά, ναι, γράφω λίγη ποίηση. Ο Νικολά κράτησε το χαρτί που το έδωσα, το κράτησε, ακόμα το έχει,» είχε πει η Κάρλα γεμάτη ενθουσιασμό για εκείνη την πρώτη γνωριμία τους. «Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά,» θα προσθέσει, κάτι που έχει άλλωστε πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της. Έπειτα από 13 χρόνια είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Φυσικά, η σχέση τους απασχολήσε από την πρώτη στιγμή τα μέσα ενημέρωσης καθώς έμοιαζε πλήρως ασυνήθιστη και αντισυμβατική. «Τι κοινό μπορούν να έχουν αυτοί οι δύο;» σχολίαζαν πικρόχολα τα γαλλικά περιοδικά, που έβλεπαν με καχυποψία το ειδύλλιο τους. Εκείνος ήταν ένας συντηρητικός πολιτικός του δεξιού χώρου, εκείνη μία γυναίκα με έντονη και φλογερή ερωτική ζωή. Στα 19 της εγκατέλειψε τις σπουδές της στη Σορβόννη για μία καριέρα στο μόντελινγκ και τη μουσική, διατηρώντας πολύκροτες σχέσεις με ροκ σταρ όπως ο Μικ Τζάγκερ και ο Έρικ Κλάπτον. Στην περίπτωση του πρώτου, μάλιστα, υπήρξε και σάνδαλο, αφού οι φήμες υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής των Ρόλινγκ Στόουνς (ο οποίος ποτέ δεν ήταν υπόδειγμα πιστού συζύγου) πήρε την απόφαση να διαλύσει τον γάμο του με την Τζέρι Χολ για χατίρι της Κάρλα. Η Χολ απεγνωσμένη της όρμηξε σε κάποια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο, ουρλιάζοντας «τσούλα» υπό τα μάτια του έκπληκτου προσωπικού ασφαλείας.

Παρά τα πρωτοσέλιδα των γαλλικών ταμπλοίντ η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2008, λίγο καιρό πριν την επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στη Μεγάλη Βρετανία. «Όταν επισκέφθηκα για πρώτη φορά την Αγγλία ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πέρασα φανταστικά, γιατί στους Βρετανούς αρέσει να τους δείχνεις ότι σέβεσαι το πρωτόκολλο τους. Όλοι περίμεναν ότι θα φερθώ περίεργα εξαιτίας του μποέμ παρελθόντος μου, αλλά εγώ μελέτησα τι ακριβώς πρέπει να κάνει κανείς μπροστά στη βασίλισσα και τα έκανα όλα σωστά,» θα πει αργότερα η Μπρούνι, η οποία έμοιαζε πάντα να έχει ταιριάξει πλήρως στο νέο της ρόλο. Ούσα απόλυτα χορτασμένη από τη ζωή και τις έντονες περιπέτειες μπορούσε τελικά να «συμμορφωθεί» τέλεια με τις απαιτήσεις της νέας της πραγματικότητας καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη. Ο Σαρκοζί είχε δίκιο και οι εφημερίδες άδικο.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε ήδη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, ήθελε διακαώς να αποκτήσει ένα μαζί. Σύμφωνα με τα όσα έχει εξομολογηθεί η ίδια η Μπρούνι προσπαθούσαν για πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. «Έπειτα σταματήσαμε πια να προσπαθούμε και τότε έγινε. Δεν το περίμενα καθόλου και στην αρχή νόμιζα ότι έχω αρρωστήσει γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης αισθάνεσαι πραγματικά χάλια,» θα πει. «Έκανα ένα τεστ στο σπίτι και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έτσι έκανα κι άλλο και μετά κι άλλο. Ήμουν 43 χρονών. Και τότε είπα "Υπάρχει θεός. Πρέπει να αρχίσω να προσεύχομαι"». Το 2011 η κόρη τους Guillia ήρθε στη ζωή. Παρά το γεγονός ότι η Μπρύνι είχε μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη το ζευγάρι δήλωνε τρισευτυχισμένο και πιο δεμένο από ποτέ.

«Έπειτα σταματήσαμε πια να προσπαθούμε και τότε έγινε. Δεν το περίμενα καθόλου και στην αρχή νόμιζα ότι έχω αρρωστήσει γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης αισθάνεσαι πραγματικά χάλια,» θα πει. «Έκανα ένα τεστ στο σπίτι και δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Τα χρόνια που οι δυο τους έμειναν στα Ηλύσια Πεδία ήταν δύσκολα χρόνια για τον γάμο και τη μεταξύ τους σχέση. Ένα δημοσίευμα με μία παλιά φωτογραφία της Κάρλα, στην οποία εμφανιζόταν τελείως γυμνή σε ηλικία 24 ετών, έγινε πρωτοσέλιδο, μαζί με αμέτρητες φήμες για απιστίες και εραστές τόσο από την πλευρά της ίδιας όσο και του Σαρκοζί. Το ζευγάρι αγνόησε επιδεικτικά τα πάντα, συνεχίζοντας τη ζωή του με θαυμαστή ψυχραιμία και αξιοπρέπεια. Έδειχναν να γνωρίζουν καλά από πριν τι τους περίμενε και έτσι να ήξεραν πώς να το αντιμετωπίσουν.

Το 2013 ο Σαρκοζί δεν είναι πια Πρόεδος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Έχει κάνει ήδη την περίφημη δήλωση του: «Εγώ τελείωσα», παραδίδει την σκυτάλη στον πιο μισητό, ίσως, Πρόεδρο που είδε ποτέ η Γαλλία, τον Φρανσουά Ολάντ, και αποσύρεται σε μία ήσυχη ζωή στο πλευρό της Κάρλα. Την ίδια χρονιά η Μπρούνι κυκλοφορεί τον δίσκο της «Little French Songs» και επιστρέφει στη μουσική της καριέρα, λες και δεν την άφησε ποτέ. Παράλληλα προσπαθεί να δείξει σε όλους ότι η αγάπη της για τον Νικολά Σαρκοζί είναι αληθινή, θέλοντας να σταματήσουν τα κακεντρεχή κουτσομπολιά εναντίον τους. Κατά την προώθηση του δίσκου της μιλάει διαρκώς για εκείνον σε όλες της τις συνεντεύξεις και δηλώνει τρελή και παλαβή μαζί του. Η δημοσιογράφος Decca Aitkenhead θα γράψει τότε σε άρθρο της ότι είδε με τα μάτια της την οθόνη του κινητού της Μπρούνι πάνω στην οποία εμφανίστηκε η καταχώρηση «Νικολά, αγάπη μου» σε μία κλήση του πρώην Προέδρου. Όσο για εκείνον, άτομα του στενού τους κύκλου παραδέχθηκαν ότι είναι τόσο ερωτευμένος με την Κάρλα που ζηλεύει ακόμα και τη σκιά της και κυρίως το άστατο παρελθόν της. «Κάποτε είχαν δει ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το οποίο ήθελαν να νοικιάσουν. Άρεσε πολύ στον Νικολά αλλά έκανε πίσω αμέσως μόλις έμαθε ότι στον ίδιο δρόμο έχει διαμέρισμα και ο Μικ Τζάγκερ. Τον τρέμει και φοβάται μην την χάσει».

«Δεν πίνω ποτέ πριν πέσει ο ήλιος και αφού έχω τελειώσει όλες τις δουλειές μου,» θα εξομολογηθεί η Μπρούνι στην Aitkenhead την ίδια ημέρα. «Ο αγαπημένος μου δεν πίνει καθόλου, σιχαίνεται το αλκοόλ και έτσι δεν ανοίγω ποτέ ένα μπουκάλι κρασί μπροστά του. Απλά δεν αντέχει την μυρωδιά του. Το πολύ-πολύ να πιώ μισό ποτήρι μπύρα. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι αρκετά ροκ εν ρολ, ότι θα περιμένατε κάτι άλλο από εμένα, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν του αρέσει. Άλλωστε δεν έχει ανάγκη το αλκοόλ. Είναι από μόνος του ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος στον κόσμο».

H Kάρλα Μπρούνι ερμηνεύει το «Τhe Winner Takes It All» των ABBA.

Κεντρική φωτογραφία: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.