Η Κάρλα Μπρούνι πολύ πριν γίνει η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα supermodel στον κόσμο.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι η φυσική ομορφιά της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη στη ζωή της αφού της έδωσε δουλειές, διασημότητα και φυσικά χρήματα. Εκτός από το μόντελινγκ, η Ιταλο-Γαλλίδα καλλονή ασχολήθηκε και με το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Και μετά ήρθε ο Σαρκοζί

Ένας ρόλος που δεν περίμενε να αναλάβει ήταν αυτός της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, κάτι που συνέβη όταν ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Γαλλίας την περίοδο 2007-2012.

Τώρα, η 52χρονη εξομολογείται ότι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν καθόλου ρόδινος για την ίδια, αφού πέρασε δύσκολα. Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή Quotidie, εξομολογήθηκε ότι «φοβόταν συνεχώς» ότι ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του ως προέδρου, κάτι που της δημιουργούσε τρομερό άγχος.

Ακόμα, αν και η ίδια φαινόταν σίγουρη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, φοβόταν συνεχώς ότι θα κάνει λάθος. Παρόλα αυτά τόνισε ότι ήταν τιμή της που υπηρέτησε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και έχει πολύ καλές αναμνήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

«Ήμουν εύκολος στόχος»

«Ήταν μια εξαιρετική περίοδος, αλλά φοβόμουν όλη την ώρα. Φοβόμουν για τον άντρα μου, φοβόμουν τον εαυτό μου, ότι θα έκανα κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Φοβόμουν κάποιον που θα κατασκεύαζε μια ψεύτικη ιστορία. Είναι τόσο υψηλός ρόλος που ένιωσα ότι ήμουν στόχος. Φοβόμουν ότι ο σύζυγός μου θα σκοτωθεί ή ότι θα του συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ανησυχούσα για το βάρος όλων αυτών των σημαντικών ζητημάτων στους ώμους του και ότι θα ήμασταν υπεύθυνοι για αυτά».

Συνεχίζοντας, η Μπρούνι είπε ότι παρά την αγχωτική αυτή περίοδο, δεν μετανιώνει για τα χρόνια που πέρασε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Κλείνοντας τη συνέντευξη θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και μίλησε για τις επιστολές που δεχόταν ο σύζυγός της ως Πρόεδρος, με τον κόσμο να τον κατηγορεί για τη βροχή ή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πράγματα στα οποία δεν είχε κανέναν έλεγχο, φυσικά.

«Φοβόμουν ότι ο σύζυγός μου θα σκοτωθεί ή ότι θα του συμβεί κάτι πολύ σοβαρό» / Φωτό: EPA

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS