Αυτό το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και παραλίγο να αποβεί μοιραίο για την Έρρικα Πρεζεράκου. Στις αρχές Αυγούστου η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και δημιουργός του συστήματος Replayce είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος στην Κύθνο, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί, τελικά, το μικρό δαχτυλάκι του δεξιού χεριού της. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα υπόλοιπα δάχτυλα, συγκολλώντας όσα είχαν ακρωτηριαστεί, ωστόσο έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. 

Έναν μήνα μετά το ατύχημα, θα χρειαστεί να περιμένει περίπου ακόμα έναν μήνα μέχρι να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη της μετά το πεντάωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή μόνο ένα δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι λειτουργικό.

Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα για την αθλήτρια. Αμέσως μετά το ατύχημα, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και το On Time, έλεγε: «Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο τον χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά, λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη, γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά».

Μάλιστα πέρα από την κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Πρεζεράκου έχει να αντιμετωπίσει και τον χωρισμό της από τον Τίτο Καταλαγαριανάκη, ο οποίος δεν ήταν μόνο ο επί πέντε χρόνια σύντροφός της αλλά και συνεργάτης της στο Replayce, το συντονισμό του οποίου είχε αναλάβει ο ίδιος. Τουλάχιστον οι δυο τους φαίνεται να παραμένουν καλοί φίλοι και να συνεχίζουν την επαγγελματική συνεργασία τους.

Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Πρεζεράκου, που είχε κάνει αμέσως μετά το ατύχημα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS