Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών μιας και το μεγαλειώδες «αντίο» του στον θρυλικό Τζέιμς Μποντ, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τους Bond Fans να σπεύδουν στους κινηματογράφους, προκειμένου να πουν το «ύστατο χαίρε» στον – κατά πολλούς – καλύτερο 007 που είδαμε ποτέ.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος στο πλαίσιο προώθησης του No Time to Die, δίνει πολλές συνεντεύξεις και λέει πολλά και ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά, είναι και η αποκάλυψη για τον τρόπο που του αρέσει να διασκεδάζει, ή για την ακρίβεια, τα μέρη που προτιμά να συχνάζει.

Ένα από αυτά, είναι και η αποκάλυψη για τον τρόπο που του αρέσει να διασκεδάζει, ή για την ακρίβεια, τα μέρη που προτιμά να συχνάζει.

«Προτιμώ να πίνω το ποτό μου σε gay bars. Όλα κυλούν όμορφα, όλοι είναι πολύ κουλ. Όσο ήμουν έφηβος, κάθε βραδιά σε μπαρ κατέληγε σε καυγά. Και να μην ήθελες, έπρεπε να καυγαδίσεις. Από ένα σημείο και μετά αυτό με κούρασε και γι’ αυτό προτιμώ τα gay bars που είναι όλοι κουλ. Μου είναι αδιάφορη η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός. Το μόνο που θέλω είναι να πι το ποτό μου», λέει.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS