ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί»: Η συντετριμμένη Πρισίλα Πρίσλεϊ μιλά για τον χαμό του εγγονού της

«Κάθε μέρα που ξυπνάω προσεύχομαι να μην πονάω τόσο».

«Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί»: Η συντετριμμένη Πρισίλα Πρίσλεϊ μιλά για τον χαμό του εγγονού της

Την Κυριακή 12 Ιουλίου ο Μπέντζαμιν Κιου, εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ και γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο 27χρονος άντρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και οι αρχές αμέσως απέδωσαν τον θάνατο του σε αυτοκτονία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί στο αμερικάνικο περιοδικό People, η μονακόρη του βασιλιά της ροκ «είναι διαλυμένη, απαρηγόρητη και πέρα από τα όρια της απελπισίας, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τις 11χρονες δίδυμες κόρες της και τη μεγαλύτερη κόρη της, Ρίλεϊ [31 ετών]. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της». Ο δεσμός της με τον Μπέντζαμιν ήταν τόσο ιδιαίτερος, που για τη Γιορτή της Μητέρας το 2009 είχαν κάνει το ίδιο τατουάζ, κέλτικα σύμβολα που αναπαριστούν την αιώνια αγάπη.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Ντάνι Κιου, τη Ράιλι και τον Μπέντζαμιν, και τα δίδυμα κορίτσια Φίνλεϊ και Χάρπερ με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της, Μάικλ Λόκγουντ.

Τώρα, για πρώτη φορά μετά από τόσες ημέρες, η γιαγιά του Μπεν (όπως τον φώναζε η οικογένεια του), Πρισίλα Πρίσλεϊ, εξέδωσε μία επίσημη ανακοίνωση, μιλώντας για τον τραγικό χαμό του εγγονού της και για τον πόνο που βιώνει η κόρη της, αλλά και η ίδια.

«Αυτές είναι από τις πιο σκοτεινές μέρες που έχει περάσει ποτέ η οικογένεια μου. Το σοκ από τον χαμό του Μπεν μας έχει συντρίψει. Η προσπάθεια να βάλω στη σειρά όλα τα κομμάτια πίσω από τα πιθανά γιατί έχει διαλύσει την ψυχή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω προσεύχομαι να μην πονάω τόσο. Σκέφτομαι την κόρη μου και όλο τον πόνο που βιώνει καθώς ήταν μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Τον πατέρα του, Ντάνι, που αισθάνεται εντελώς χαμένος καθώς ο Μπεν ήταν το μοναδικό του παιδί. Την Ρίλεϊ, με την οποία ήταν τόσο δεμένος. Την Χάρπερ και την Φίνλει που τον λατρεύαν. Αναπαύσου εν ειρήνη Μπεν. Αγαπήθηκες πολύ», είπε η σύζυγός του Έλβις, Πρισίλα.

Παράλληλα, και η σύντροφος του, Νταϊάνα, έκανε στο ίνσταγκραμ μία ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας τον αδικοχαμένο Μπεν «το πιο όμορφο αγόρι που είχε δει στη ζωή της» και λέγοντας ότι από δω και πέρα ο Μπεν θα ζει καθημερινά, μέσα από την ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Kεντρική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024