Νεκρός ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κιου, ο δευτερότοκος γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Ο 27χρονος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, 12 Ιουλίου, αιμόφυρτος με πυροβολισμό στο στήθος, σε ό,τι θεωρείται από τις αρχές επεισόδιο αυτοχειρίας, και υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως εμπιστεύτηκε εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί στο περιοδικό People, η μονακόρη του βασιλιά της ροκ «είναι διαλυμένη, απαρηγόρητη και πέρα από τα όρια της απελπισίας, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τις 11χρονες δίδυμες κόρες της και τη μεγαλύτερη κόρη της, Ρίλεϊ [31 ετών]. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της». Ο δεσμός της με τον Μπέντζαμιν ήταν τόσο ιδιαίτερος, που για τη Γιορτή της Μητέρας το 2009 είχαν κάνει το ίδιο τατουάζ, κέλτικα σύμβολα που αναπαριστούν την αιώνια αγάπη.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Ντάνι Κιου, τη Ράιλι και τον Μπέντζαμιν, και τα δίδυμα κορίτσια Φίνλεϊ και Χάρπερ με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της, Μάικλ Λόκγουντ.

Θεωρούσε ότι όλα τα παιδιά της είχαν «κάτι» από τον διάσημο παππού της, αλλά πως ο Μπέντζαμιν ήταν φτυστός ο Έλβις. «Όλοι γύριζαν και τον κοίταζαν. Όλοι ήθελαν να βγάλουν μαζί του μια φωτογραφία γιατί η ομοιότητα είναι, απλά, μυστηριώδης. Κάποιες φορές συγκινούμαι όταν τον κοιτάω» είχε πει παλαιότερα η ίδια.

Δείτε τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε πρόσφατη φωτογραφία με όλα τα παιδιά της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS