Η Τζένη Θεωνά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι την αγάπη της για την υποκριτική και την καριέρα της τη χρωστάει στη μητέρα της, η οποία την πήγαινε συχνά στο θέατρο. Ο ελάχιστος φόρος τιμής λοιπόν που θα μπορούσε να της αποτίσει είναι μια ανάρτηση αφιερωμένη στην κυρία Λίτσα, όπως ονομάζεται.

Τη φωτογραφία της μητέρας της, όπου η ομοιότητά τους είναι σχεδόν ανατριχιαστική, σαν μια εικόνα από το μέλλον της ηθοποιού, συνοδεύει μια συγκινητική λεζάντα: «Μία λέξη σου στέκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες και τις κρατά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με μία μόνο κουβέντα σου. Περνώ. - Η τελευταία φωτό για το 2020 - Η πιο μελό αφιέρωση έβερ. - Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ».

«Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ».

Μητέρα ενός αγοριού 1,5 ετών πλέον και η ίδια, με τον Δήμο Αναστασιάδη, η Τζένη Θεωνά σχολίασε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ πως «αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη που κάπως μας επέλεξε και ήρθε στη ζωή μας αυτό το πλάσμα, που μπορεί να μας μάθει τόσο πολλά. [Με τον Δήμο] είμαστε μαζί έξι χρόνια. Ήρθε σε πολύ καλή στιγμή, γιατί μετά από αρκετά χρόνια θυελλώδους συμβίωσης ήμασταν και οι δύο αρκετά έτοιμοι να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, και στη μεταξύ μας συνεργασία και χάριν ενός τρίτου».

Μετά τον ερχομό του μωρού, δεν έλειψαν ωστόσο και οι δοκιμασίες για τη σχέση τους: «Άργησε πολύ να δημιουργηθεί, και δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ακόμα, χρόνος ζευγαριού, δηλαδή υπάρχει μόνο χρόνος της οικογένειας. Πρέπει να διαχειριστεί ο ένας τον άλλο με πολύ μεγαλύτερη κούραση, πράγμα που εντείνει κάπως τα πράγματα. Όμως δημιουργείτε καινούρια πεδία θαυμασμού, ανακαλύπτεις άλλες πτυχές του άλλου και τον αγαπάς, τον ερωτεύεσαι με έναν άλλο τρόπο, όχι δυαδικό πια, αλλά είναι και αυτό βαθύ και ενδιαφέρον».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τζένης Θεωνά για τη μητέρα της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS