ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η Φράνσες είναι φίλη μου»: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του Καφετζόπουλου με τη ΜακΝτόρμαντ

«Χωρίς καλά-καλά να μπορεί να προφέρει το στριφνό όνομα μου»: Ποιες ήταν οι εντυπώσεις του Έλληνα ηθοποιού από την οσκαρική πρωταγωνίστρια του «Nomadland».

«Η Φράνσες είναι φίλη μου»: Η άγνωστη ιστορία της γνωριμίας του Καφετζόπουλου με τη ΜακΝτόρμαντ

Μια ανάρτηση-έκπληξη έκανε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο λογαριασμό του στο Facebook. Σε παλαιότερη φωτογραφία, ποζάρει αγκαλιά με τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, την πρωταγωνίστρια του «Nomadland» της Κλόι Ζάο, που στη φετινή απονομή κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, το τρίτο κατά σειρά αγαλματίδιό της.

Όπως εξηγεί λοιπόν ο Έλληνας ηθοποιός, είχε την ευκαιρία στο παρελθόν να τη γνωρίσει. Το πώς και το πού το περιγράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Λοιπόν, τη Frances MacDormand τη γνώρισα τότε που είχε πάρει μόνο (!) ένα Όσκαρ. Τώρα έχει τρία.

»Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον σερ Άντονι αλλά πόσοι έχουν τρία Όσκαρ. (Άσε που έχει και Χρ.Σφαίρες και Μπάφτα και Τονυ και Εμυ - το λεγόμενο “τριπλό στέμμα της ηθοποιίας” και βάλε...).

»Άρα και επομένως αρκετά κρατήθηκα:

»Η Φράνσες είναι φίλη μου. Μας έδωσε 2 απο τα μόλις 5 βραβεία μια χρονιά στο Σαν Σεμπαστιάν που ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής.

»Έπειτα απέφυγε τα κόκκινα χαλιά με στυλ και ολίγη αγένεια και πέρασε όλο το βράδυ μαζί μας. Είπαμε όλα αυτά που λένε συνήθως οι ηθοποιοί μεταξύ τους (τίποτα σπουδαίο αλλά συγχρόνως και τίποτα ασήμαντο]. Έσκυψε κάποια στιγμή στο αφτί μου και κοιτάζοντας λοξά τον (πάντα ντροπαλό) Φίλιππο Τσίτο απέναντι, ψιθύρισε, για να μην ακούσουν οι άλλες ταινίες στα διπλανά τραπέζια: “Όταν είδα την ταινία σας, είπα, μάλιστα, τώρα έχουμε φεστιβάλ”.

«Έχει μια παράξενη ζωή, είναι παντρεμένη με το 1/2 των αδελφών Κοέν, έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά που έχουν και το δικό της επίθετο εκτός από του συζύγου, είναι και η ίδια υιοθετημένη, αγνώστου πατρός»

»Έχει μια παράξενη ζωή, είναι παντρεμένη με το 1/2 των αδελφών Κοέν, έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά που έχουν και το δικό της επίθετο εκτός από του συζύγου, είναι και η ίδια υιοθετημένη, αγνώστου πατρός, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα αλλά θα ήθελε πολύ...

»Μου έδωσε την εντύπωση πως χάρηκε πολύ για τη γνωριμία, χάρηκα κι εγώ αφάνταστα που κάποια σαν αυτήν, χωρίς καλά-καλά να μπορεί να προφέρει το στριφνό όνομα μου, με διάλεξε για τον καλύτερο ηθοποιό και από πάνω με έκανε και παρέα. Έτσι παίρνω το θάρρος να την έχω φίλη μου.

»Ζήτω και πάλι Ζήτω Φράνσες!!!».

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:

λοιπό, τη Frances MacDormand τη γνώρισα τότε που είχε πάρει μόνο(!) ένα Όσκαρ. Τώρα έχει τρία. Σέβομαι και εκτιμώ...

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Tuesday, April 27, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.