Μια ευχάριστη είδηση μετέδωσε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη»: «Έχουμε γεννητούρια!» είπε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Έχουμε πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος, που είχαμε πει και πάλι εδώ ότι περιμένει με τη σύντροφό του μωράκι, σήμερα γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης».

Όπως συμπλήρωσαν στην εκπομπή, η σύντροφος του ηθοποιού, Γεωργία, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, καθώς δεν προέρχεται από τον ίδιο χώρο. Άλλωστε, το ζευγάρι έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τη δημοσιότητα. Πάντως ο ίδιος είχε πει, πριν από μερικούς μήνες, στο Happy Day: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».  

«Έχουμε πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος, που είχαμε πει και πάλι εδώ ότι περιμένει με τη σύντροφό του μωράκι, σήμερα γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης».

Έτσι, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, και ο πατέρας του, Ντίνος Αυγουστίδης, απέκτησαν εγγονάκι. Ένα συγκινητικό σχόλιο είχε κάνει η νέα γιαγιά πρόσφατα στη Νάντια Κοντογεώργη και το «Φλερτ»: «Μου λένε, α, θα γίνεις και γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι. Λέω, ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας, που θα μπει μέσα σ’ αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν σε όλη τους τη ζωή από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά, πάρα πολύ. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί πού θα μεγαλώσει αυτό το παιδί». 

Την είδηση της γέννας επιβεβαίωσε και η Μαρία Τζομπανάκη, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου. Στη λεζάντα έγραψε: «Μακροβούτι στην αγάπη... Χωρίς επιστροφή».

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε το απόσπασμα του «Πάμε Δανάη» όπου ανακοινώνεται η είδηση της γέννας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP

TAGS