ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μακροβούτι στην αγάπη»: Μπαμπάς έγινε ο Αυγουστίδης. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Γέννησε η σύντροφός του, Γεωργία, όπως ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα και επιβεβαίωσε η Μαρία Τζομπανάκη με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου εγγονιού στο Instagram.

«Μακροβούτι στην αγάπη»: Μπαμπάς έγινε ο Αυγουστίδης. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Μια ευχάριστη είδηση μετέδωσε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη»: «Έχουμε γεννητούρια!» είπε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Έχουμε πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος, που είχαμε πει και πάλι εδώ ότι περιμένει με τη σύντροφό του μωράκι, σήμερα γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης».

Όπως συμπλήρωσαν στην εκπομπή, η σύντροφος του ηθοποιού, Γεωργία, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, καθώς δεν προέρχεται από τον ίδιο χώρο. Άλλωστε, το ζευγάρι έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τη δημοσιότητα. Πάντως ο ίδιος είχε πει, πριν από μερικούς μήνες, στο Happy Day: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

«Έχουμε πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος, που είχαμε πει και πάλι εδώ ότι περιμένει με τη σύντροφό του μωράκι, σήμερα γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης».

Έτσι, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, και ο πατέρας του, Ντίνος Αυγουστίδης, απέκτησαν εγγονάκι. Ένα συγκινητικό σχόλιο είχε κάνει η νέα γιαγιά πρόσφατα στη Νάντια Κοντογεώργη και το «Φλερτ»: «Μου λένε, α, θα γίνεις και γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι. Λέω, ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας, που θα μπει μέσα σ’ αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν σε όλη τους τη ζωή από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά, πάρα πολύ. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί πού θα μεγαλώσει αυτό το παιδί».

Την είδηση της γέννας επιβεβαίωσε και η Μαρία Τζομπανάκη, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου. Στη λεζάντα έγραψε: «Μακροβούτι στην αγάπη... Χωρίς επιστροφή».

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη:

Δείτε το απόσπασμα του «Πάμε Δανάη» όπου ανακοινώνεται η είδηση της γέννας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP

Read Next

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.