Η Μαρία Τζομπανάκη, καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στο «Φλερτ», μίλησε για τη δική της προσωπική ζωή αλλά και τις σκέψεις που της προκάλεσε η είδηση ότι ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης, πρόκειται να γίνει πατέρας.

Για τον δικό της γάμο, που επισημοποίησε τη σχέση της με τον Γιάννη Βάλβη, είπε: «Εγώ δεν θα έκανα έναν γάμο σε αυτή την ηλικία και μάλιστα παραδοσιακό αν ο άντρας μου δεν ήταν ωραίος σαν άνθρωπος. Του το χάρισα, γιατί του άξιζε. Ήμουν οκτώ χρόνια μόνη, δεν είχα καμία σχέση. Όταν συνδέεσαι με έναν άνθρωπο έτσι, τα δίνεις όλα. Τώρα εγώ που μπορώ να πηγαινοέρχομαι Αμερική, θα πηγαινοέρχομαι». Να θυμίσουμε ότι η τελετή έγινε στο αγαπημένο της χωριό, τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, με δεκάδες Ανωγειανούς αλλά και τον γιο της να τη συνοδεύουν μέχρι την εκκλησία.

«Εγώ δεν θα έκανα έναν γάμο σε αυτή την ηλικία και μάλιστα παραδοσιακό αν ο άντρας μου δεν ήταν ωραίος σαν άνθρωπος. Του το χάρισα, γιατί του άξιζε».

Πώς αισθάνεται τώρα που ο Ορφέας Αυγουστίδης θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Γεωργία; «Μου λένε, α, θα γίνεις και γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι. Λέω, ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας, που θα μπει μέσα σ’ αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν σε όλη τους τη ζωή από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά, πάρα πολύ. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί πού θα μεγαλώσει αυτό το παιδί».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS