Ο Ορφέας Αυγουστίδης περιμένει παιδί από τη σύντροφό του, Γεωργία, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μια είδηση που έκανε την Παρασκευή πιο «γλυκιά» σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, η οποία εξήγησε τα εξής: «Σε τρεις περίπου μήνες θα γίνουν γονείς. Η κύηση της Γεωργίας είναι σε ένα ασφαλές σημείο και όλα θα πάνε καλά, οπότε μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή την πολύ-πολύ ευχάριστη είδηση. Είναι έξι μήνες έγκυος». Οι παρουσιαστές συμπλήρωσαν ότι οι Ντίνος Αυγουστίδης και Μαρία Τζομπανάκη θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που θα αποκτήσουν εγγονάκι.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα ανοιχτά για τη σχέση του, στο Happy Day, με αφορμή την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό»: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα». 

Το ζευγάρι δεν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις και ο Ορφέας έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη του ότι του αρέσει να μένει στο σπίτι με τη σύντροφό του και να μαγειρεύει. Μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά ότι πιο συχνά μαγειρεύει αυτός παρά εκείνη. 

Δείτε το βίντεο της είδησης: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: NDP
 

TAGS