«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας για πρώτη φορά για τη σχέση του με την συμβία του, Γεωργία. 

«Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας για πρώτη φορά για τη σχέση του με την συμβία του, Γεωργία. 

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Happy Day, με αφορμή την παράσταση, «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Μπέκετ, στην οποία συμμετέχει, αναφέρθηκε στην αβέβαιη επόμενη μέρα στο χώρο του θεάτρου και στη φήμη ότι μπορεί να συνεργαστεί με το Mega. 

«Nαι, έχω σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα για προσωπικούς, υπαρξιακούς λόγους και όχι οικονομικούς. Αναρωτιέμαι, βέβαια, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αν και δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση. Δεν τα ξέρω όλα, δεν είναι όλα τοποθετημένα σε θέσεις» είπε. 

Για τη σχέση που έχει με τα σόσιαλ μίντια είπε: «Δε θα με δείτε ποτέ να σπάω τα σπυράκια μου αλλά διατηρώ σόσιαλ μίντια». 

«Ωραίο που είμαι ο Ορφέας και δεν είμαι ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη ή του Ντίνου Αυγουστίδη, αλλά δεν τρέχει και τίποτα, παιδιά των γονιών μας είμαστε όλοι» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ AYTH ΤΗ ΦΟΡΑ:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS