Είναι γιος των ηθοποιών Μαρίας Τζομπανάκη και Ντίνου Αυγουστίδη. Έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» (2005) σε σκηνοθεσία Νίκου Περράκη.

Ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά «Λούφα και παραλλαγή: η σειρά» η οποία προβλήθηκε από τη ΝΕΤ τη σεζόν 2006/2007 και στην οποία πρωταγωνίστησε υποδυόμενος τον φαντάρο Γιάννη Παπαδόπουλο, καθώς και η συμμετοχή του στην αστυνομική σειρά του Alpha "10η εντολή" στο επεισόδιο "Εικονική πραγματικότητα" όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Δανάης Σκιαδή.

Είναι γιος των ηθοποιών Μαρίας Τζομπανάκη και Ντίνου Αυγουστίδη.

Έκτοτε η πορεία του είναι μόνο ανοδική, ένας ηθοποιός περισσότερο θεατρικός και πολύ αγαπητός στον κόσμο. Πρόσφατα μίλησε στο Star για την παράσταση στην οποία συμμετεέχει, «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Σάμιουελ Μπέκετ, ενώ σχολίασε τις συνθήκες κορονοϊού που υπάρχουν στα θέατρα καθώς και την υπέροχη σχέση που έχει με τους γονείς του και με τη σύντροφό του, Γεωργία. 

Με την αγαπημένη Γεωργία, η οποία δεν είναι ηθοποιός. Τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί, δημόσια, τον Μάρτιο του 2020.

Όταν η δημοσιογράφος του είπει ό τι είναι ο Ορφέας και όχι ο γιος των δύο γνωστών ηθοποιών αυτός απάντησε: «Ωραίο που είμαι ο Ορφέας και δεν είμαι ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη ή του Ντίνου Αυγουστίδη, αλλά δεν τρέχει και τίποτα, παιδιά των γονιών μας είμαστε όλοι». 

 

Δείτε τι είπε πρόσφατα: 

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS