Πριν από λίγες μέρες η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Love It» για την εμπειρία των πρώτων Χριστουγέννων  με το μωρό, το «Χριστοπουλάκι» όπως το αποκαλούν. Όταν η Αννίτα Μπραντ ρωτήθηκε, καταρχήν, αν κοιμάται τα βράδια, ως νέα μητέρα ενός παιδιού πέντε μηνών, η απάντησή της μάλλον θα κάνει πολλές να ξαφνιαστούν (και να ζηλέψουν): «Θα με μισήσουν πολλές μαμάδες που θα το πω αυτό, αλλά το μωρό εδώ και δύο μήνες κοιμάται όλη νύχτα». «Είναι φοβερό!» πρόσθεσε ο Χριστόπουλος και συμπλήρωσε τα εξής: «Βλέπει Big Brother, κοιμάται και ξυπνάει στις δέκα το πρωί!».

«Θα με μισήσουν πολλές μαμάδες που θα το πω αυτό, αλλά το μωρό εδώ και δύο μήνες κοιμάται όλη νύχτα».

Ας ελπίσουμε μετά το τέλος του ριάλιτι να καθιέρωσαν νέα ρουτίνα ύπνου. Το σίγουρο είναι πάντως, όπως φαίνεται και στο φόντο της τηλεοπτικής συνέντευξής τους, ότι έχουν μετατρέψει το σπίτι τους στο Χωριό του Άη Βασίλη. «Τα Χριστούγεννα είναι, πραγματικά, μια γιορτή για τα παιδιά. Οπότε, με το ερχομό του [μωρού] είπαμε ότι για κάθε Χριστούγεννα, μέχρι να ενηλικιωθεί, θα γίνεται ένα πανηγύρι» σχολίασε ο Χριστόπουλος και στη συνέχεια περιέγραψε την παρακάτω εικόνα:

«Ό,τι δέντρο υπήρχε σε ένα πάρκο εδώ δίπλα, μην πάτε, τα έκοψα όλα. Έχω διακοσμήσει με φωτάκια και το καρότσι και κάθε μέρα πάμε βόλτα τον γύρο της Ακρόπολης και έχω και φοβερό ηχείο στο καρότσι και ακούμε χριστουγεννιάτικα με αυτό. Είναι σαν άρμα στο καρναβάλι της Πάτρας».

«Τα Χριστούγεννα είναι, πραγματικά, μια γιορτή για τα παιδιά. Οπότε, με το ερχομό του [μωρού] είπαμε ότι για κάθε Χριστούγεννα, μέχρι να ενηλικιωθεί, θα γίνεται ένα πανηγύρι»

Ο παρουσιαστής και ευτυχισμένος μπαμπάς πρόσθεσε μια νότα αισιοδοξίας στην παράξενη αυτή γιορτινή περίοδο: «Μπορεί να παραπονιόμαστε όλοι για τη χρονιά που πέρασε, αλλά δεν χάθηκαν ούτε η αγάπη ούτε τα συναισθήματα. Τους ανθρώπους μας τους έχουμε. Ό,τι άλλο κι αν συμβεί, είναι περαστικό. Αυτό που μένει είναι αυτό που νιώθουμε, οι άνθρωποι έχουν αξία, η ζωή χωρίς ανθρώπους δεν έχει κανένα νόημα».

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS