Η Ανίτα Μπραντ και ο Χρήστος Χριστόπουλος παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια στον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα και φαίνεται πως έχουν μετατρέψει σε οικογενειακή παράδοση τον εορτασμό της επετείου του γάμου τους στο αγαπημένο νησί. Η φετινή τους καλοκαιρινή απόδραση, ωστόσο, στο εκτυφλωτικό γαλάζιο του Ιονίου ήταν ξεχωριστή καθώς είχαν ως συνεπιβάτη τον γιο τους, που η makeup artist γέννησε τον Ιούλιο κάνοντας και τους δυο τρισευτυχισμένους.

Από τη Λευκάδα με αφορμή τη δεύτερη επέτειό τους η Μπραντ ανέβασε μια φωτογραφία εξωτικής ομορφιάς, να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: 

«Δύο χρόνια κ ένα Χριστοπουλάκι αργότερα… Λίγες μέρες πριν την επέτειο γάμου μας, επισκεφτήκαμε (όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι) το νησί του Σικελιανού, τον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα όπου παντρευθήκαμε. Φέτος όμως είχε άλλη συναισθηματική αξία η επίσκεψή μας στο νησάκι αυτό, γιατί φέτος πήγαμε μαζί με το αγγελούδι μας. 

P.S. Το μωράκι το κράτησα ούτε για μισό λεπτό στην αγκαλιά μου ίσα ίσα για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εννοείται πως ταξίδευε μέχρι το νησί μέσα στο port bebe του σε ασφάλεια και προστατευμένο από τον ήλιο».

Δείτε τη νέα ανάρτηση από το ταξίδι της Μπραντ και του Χριστόπουλου στη Λευκάδα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS