Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ έγιναν γονείς πριν από δύο εβδομάδες, με τη γέννηση του γιου τους. Ο μικρός βιάστηκε να έρθει αλλά είναι υγιέστατος και το ζευγάρι φαίνεται να αντιμετωπίζει με δέος το θαύμα της ζωής σύμφωνα με τη νέα τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Χριστόπουλος στο Open. 

«Ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου. Είμαι κανονικός χαζομπαμπάς» σχολίασε ο Χριστόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε ότι αν και στο παρελθόν δήλωνε ορκισμένος εργένης, η γνωριμία του με την Μπραντ άλλαξε τα πάντα. «Μοιάζουμε πάρα πολύ και έχουμε μια φοβερή ελευθερία μεταξύ μας» είπε, εξηγώντας μερικά από τα στοιχεία που συνέβαλαν στην επιτυχία της σχέσης τους. «Δεν πρέπει να καταπιέζει ο ένας τον άλλο». 

Ωστόσο τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία που έζησε με τη γέννα του γιου του, την οποία προσπαθεί να περιγράψει με λέξεις αλλά δυσκολεύεται, καθώς είναι κάτι που φαίνεται πως τον ξεπερνάει: «Ο άλλος άνθρωπος σου φέρνει ένα πλάσμα. Τη λατρεύεις [τη μάνα του παιδιού σου]. Πώς είναι δυνατόν; Εγώ είχα και μια αγωνία του στυλ, θα είναι όλα στη θέση τους [στο μωρό]; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς δημιουργείται όλο αυτό το πράγμα. Εμείς οι άντρες δεν έχουμε και μεγάλη συμμετοχή».

Τώρα θέλει να περνάει 24 ώρες το 24ωρο κοντά στο μωρό, ακόμα και όταν βρίσκεται για καφέ με φίλους φεύγει βιαστικά για να επιστρέψει κοντά του. Απολαμβάνει ιδιαίτερα να το φροντίζει: «Σκέφτομαι, τι θα του άρεσε; Αρχίζω και του κάνω μαλάξεις, του πιάνω το κεφαλάκι, τα μαλλάκια».

Η εμπειρία της απόκτησης ενός παιδιού δεν φέρνει μόνο προσωπική ευτυχία αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, συμφώνησε ο Χάρης Χριστόπουλος. Γιατί «ο κόσμος μας χρειάζεται καλούς ανθρώπους».

Δείτε τη συνέντευξη του Χάρη Χριστόπουλου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS