Η Ανίτα Μπραντ δεν διστάζει να μοιραστεί την προσωπική ζωή της στα social media, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την καινούρια οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Χάρη Χριστόπουλο και το μωρό τους. Αυτή τη φορά όμως μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μάς σύστησε ένα ακόμα αγαπημένο πρόσωπο: τη μητέρα της, με την οποία μάλιστα μοιάζει πολύ. Και ειδικά στο εκτυφλωτικό χρώμα των ματιών.

Σε αυτό που δεν μοιάζουν, ωστόσο, είναι στη σχέση με τα καλλυντικά και τα μακιγιάζ. Η μαμά της, όπως λέει η makeup artist, δεν βάφεται ποτέ, παρόλο που εκείνη την παρακαλά να κάνει makeup. Αν και αυτή τη φορά τελικά την έπεισε, εμφανίζεται γλυκά αμήχανη μπροστά στον φακό. «Η μανούλα μου έχει πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω γιατί, εγώ θα κάνω το μακιγιάζ» λέει η Μπραντ και προσθέτει: «Η μαμά μου αύριο φεύγει εκτάκτως, οπότε πρέπει να τη βάψω σήμερα. Ντρέπεται πάρα πολύ!».

Στη συνέχεια παρουσιάζει βήμα βήμα τη διαδικασία του μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες, με μοντέλο πάντα τη μαμά της, προσφέροντάς μας έτσι και πρακτικά tips για να καλύψουμε τις ατέλειες και τα σημάδια του χρόνου.

Δείτε το βίντεο όπου η Ανίτα Μπραντ βάφει τη μητέρα της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε το αποτέλεσμα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS