Σε έναν κόσμο γεμάτο άσχημες ειδήσεις, τέτοιες εικόνες μας υπενθυμίζουν τα πράγματα που συνεχίζουν να μας κρατούν όρθιους, όπως μια απόδραση ή μια αγκαλιά με τους αγαπημένους μας. Ακόμα και αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να μείνουμε στο ξενοδοχείο των ονείρων μας όπως η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το ζευγάρι επέστρεψε για διακοπές στη Λευκάδα, «στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο» όπως έγραψε, αλλά αυτή τη φορά με το νέο μέλος της οικογένειας, τον γιο του. Στη νέα φωτογραφία που ανέβασε η makeup artist στο λογαριασμό της στο Instagram, ποζάρει με ένα ρομαντικό φλόραλ φόρεμα και τον γιο της αγκαλιά, χαμογελαστή μέχρι τα αυτιά, και τη λεζάντα να γράφει τα εξής: «Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι; Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας; Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί; Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο;».

Η Ανίτα Μπραντ γέννησε τέλη Ιουλίου και, αν και ο μικρός ήταν λίγο «βιαστικός», όπως έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram, βγήκε υγιής

Πρόσφατα ο Χάρης Χριστόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Open μίλησε για το πώς έχει αλλάξει η ζωή του μετά το παιδί: «Ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου. Είμαι κανονικός χαζομπαμπάς» σχολίασε, προσθέτοντας ότι αν και στο παρελθόν δήλωνε ορκισμένος εργένης, η γνωριμία του με την Μπραντ άλλαξε τα πάντα.  Τώρα θέλει να περνάει 24 ώρες το 24ωρο κοντά στο μωρό, ακόμα και όταν βρίσκεται για καφέ με φίλους φεύγει βιαστικά για να επιστρέψει κοντά του. Απολαμβάνει ιδιαίτερα να το φροντίζει: «Σκέφτομαι, τι θα του άρεσε; Αρχίζω και του κάνω μαλάξεις, του πιάνω το κεφαλάκι, τα μαλλάκια». 

Δείτε την Ανίτα Μπραντ με το μωρό στις πρώτες διακοπές τους στη Λευκάδα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS