Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και ο Πρόεδρος της Γαλλίας είναι ένα ζευγάρι μη συνηθισμένο, πρότυπο μιας εικόνας που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμαβανόμαστε τον έρωτα. 

Ο Εμανουέλ Μακρόν γνώρισε τη σύζυγο του Μπριζίτ στο Λύκειο, όταν εκείνη ήταν ακόμα καθηγήτρια του στο μάθημα των Γαλλικών και του Θεάτρου.

Ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος και παρά τις δύσκολες συνθήκες (η Μπριζίτ ήταν παντρεμένη με 3 παιδιά), αλλά και τις πολύ έντονες αντιδράσεις των γονιών του Εμανουέλ, η σχέση αυτή άντεξε στον χρόνο και το ζευγάρι κατέληξε παντρεμένο αρκετά χρόνια αργότερα.

Ο Μακρόν έχει την ηλικία της κόρης της Μπριζίτ, της Τιφέν Οζιέρ, η οποία μάλιστα ήταν συμμαθήτρια στο γυμνάσιο με τον σημερινό πρόεδρο της Γαλλίας.

Τα 24 χρόνια διαφοράς του δεν ήταν ποτέ πρόβλημα και το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ καλά μαζί.

Πριν από λίγες μέρες, η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν Soazig de la Moissonnière ανέβασε στα social media μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζεύγους, που δείχνει μια τρυφερή στιγμή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Είναι συνέχεια αγκαλιά

Ο Εμανουέλ Μακρόν, είχε επισκεφτεί την πόλη Gers με αφορμή τις ημέρες εθνικής κληρονομιάς. Και στην πτήση επιστροφής, η φωτογράφος απαθανάτισε το ζευγάρι μέσα στο προεδρικό αεροπλάνο. Αυτό που κάνει εντύπωση, ευχάριστη εντύπωση, είναι ότι το ζεύγος αγκαλιάζεται με κάθε ευκαιρία, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει οργανικά, όχι για τα μάτια των φλας. 

Κανείς δε θα ξεχάσει εκείνο το χειροφίλημα της Μπριζί στον Εμανουέλ την ημέρα της εκλογής του ως Πρόεδρος της Γαλλίας. Η Μπριζίτ φιλάει το χέρι του συζύγου της, την ώρα που αυτός σηκώνει τα χέρια, για να ευχαριστήσει τα πλήθη. Και αυτό το χειροφίλημα αντικαθιστά όλα τα γαλλικά φιλιά που έχουν δοθεί ποτέ, φωτίζει τη λατρεία, την αφοσίωση, το πάθος, τον θαυμασμό, τη στοργή. Είναι η αγάπη μεταμφιεσμένη σε μία δημόσια κίνηση. Είναι μια ερωτική εξομολόγηση.

 

Δείτε παρακάτω τις χαλαρές στιγμές του ζευγαριού που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος του προέδρου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS