Είναι έξι χρόνια μικρότερη από τον σύζυγο της μητέρας της και προέδρου της Γαλλίας, είναι φανατική οπαδός της πολιτικής κίνησης που ο ίδιος δημιούργησε, δούλεψε πολύ και αθόρυβα κατά την προεκλογική εκστρατεία σε τοπικό επίπεδο και είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. 

Η Τιφέν Οζιέρ, η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ, συζύγου του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν

Η Τιφέν Οζιέρ, η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ, συζύγου του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του RTL, ετοιμάζεται κι αυτή για εμφάνιση στην πολιτική σκηνή. 

Η Τιφέν προτίμησε να κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ωστόσο εργάστηκε με μεγάλη αφοσίωση, ώστε το «Εμπρός!» να μετατραπεί από μια ιδέα σε ένα κίνημα με χιλιάδες μέλη σε όλη τη Γαλλία και σε ένα κόμμα που προσδοκά να κυριαρχήσει στην Εθνοσυνέλευση στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Στην ορκωμοσία του Εμανουέλ Μακρόν με το σύντροφό της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της σε μίντια της Γαλλίας, η Τιφέν αρνήθηκε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την Εθνοσυνέλευση, ωστόσο, δεν φάνηκε να απορρίπτει την ιδέα να αναλάβει κάποια άλλη θέση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φυσικά και επιθυμεί να εμπλακεί στον κόσμο της πολιτικής. Το τι θα γίνει, θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Μιλώντας στο BFMTV, η Τιφέν Οζιέρ δήλωσε ότι η «ζήλια» ήταν πίσω από τις «αποτρόπαιες» επιθέσεις που είχαν στόχο τη σχέση της 64χρονης μητέρας της με τον Γάλλο 38χρονο πρόεδρο, τις τελευταίες εβδομάδες.

Η 32χρονη Τιφέν, είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως δικηγόρος. Υπερασπίστηκε την μητέρα της, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην καριέρα της ως υποψήφια βουλευτής με το νέο κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν.

«Θεωρώ αποτρόπαιες στη Γαλλία τον 21 αιώνα τέτοιες επιθέσεις, οι οποίες δεν θα γίνονταν εναντίον ανδρών πολιτικών ή εναντίον ενός άντρα συντρόφου κάποιες γυναίκας πολιτικού»

«Δεν θέλω να δώσω αξία σε ανθρώπους που κάνουν τέτοιου είδους πράγματα. Θεωρώ αποτρόπαιες στη Γαλλία τον 21 αιώνα τέτοιες επιθέσεις, οι οποίες δεν θα γίνονταν εναντίον ανδρών πολιτικών ή εναντίον ενός άντρα συντρόφου κάποιες γυναίκας πολιτικού», είπε η κόρη της Τρονιέ και κατέληξε τονίζοντας: «Υπάρχει πολλή ζήλια».

 

TAGS