Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία των παιδιών τους, η 45χρονη ηθοποιός-σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι θα προσκομίσει στο δικαστήριο «αποδείξεις» ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της.

Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, τον 17χρονο Παξ, τη 16χρονη Ζαχάρα, τη 14χρονη Σάιλο και τα 12χρονα δίδυμα, Βίβιαν και Νοξ. Αυτή τη στιγμή εκδικάζεται η υπόθεση κηδεμονίας των ανήλικων, υιοθετημένων και βιολογικών παιδιών τους.

«Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση όπου η Αντζελίνα αλλάζει την αφήγηση όπως τη βολεύει» φέρεται να είπε μια ανώνυμη πηγή σε σχετικό ρεπορτάζ του «Entertainment Tonight». Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Πέρα από μια κατηγορία που έκανε εκείνη το 2016, η οποία διερευνήθηκε και απορρίφθηκε, δεν υπήρξαν άλλες αναφορές ή κατηγορίες, μέχρι να εξυπηρετήσουν την υπόθεσή της. Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς θα ισχυριστεί τώρα, αλλά αυτό το παρασκήνιο είναι σημαντικό».

«Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση όπου η Αντζελίνα αλλάζει την αφήγηση όπως τη βολεύει»

Να θυμίσουμε ότι το 2016 ο 57χρονος Μπραντ Πιτ είχε κατηγορηθεί ότι επιτέθηκε στον μεγαλύτερο γιο του, Μάντοξ. Όπως είχε υποστηρίξει μια πηγή στο περιοδικό «People», σε ιδιωτική πτήση της οικογένειας, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον Πιτ και την Τζολί. Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν «μεθυσμένος» και όταν παρενέβη ο Μάντοξ για να αποκλιμακώσει την κατάσταση «υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσα στο γονιό και το παιδί που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά και εντάθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε».

Λίγο καιρό αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016, η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. «Έπρεπε να φροντίσω για την υγεία της οικογένειάς μου» θα ισχυριζόταν η ίδια το 2020, σε μια συνέντευξή της στην ινδική Vogue. «Ήταν η σωστή απόφαση. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου και τα παιδιά διαβάζουν ψέματα για εκείνα στα media, αλλά τους υπενθυμίζω ότι αυτά ξέρουν τη δική τους αλήθεια».

Δείτε ένα βίντεο με άγνωστες λεπτομέρειες της οικογένειας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: 2016, EPA/KIMIMASA MAYAMA
 

TAGS