Σε νέα φωτογράφιση και συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Μαρτίου 2021 της βρετανικής Vogue, η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόσο ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ το 2016. Η 45χρονη ηθοποιός ποζάρει σε σειρά πορτρέτων αλλά και στιγμιοτύπων από το σπίτι με τα παιδιά της, κάποια από τα οποία αναδημοσιεύονται στο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

Η Τζολί μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον δικό της ρόλο της μητρότητας, διαφορετικό από τα παραδοσιακά πρότυπα: «Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα καλή στο να κάθομαι ακίνητη. Παρόλο που ήθελα πολλά παιδιά και να γίνω μητέρα, ανέκαθεν με φανταζόμουν κάπως σαν την [πρωτευοντολόγο] Τζέιν Γκούνταλ, να ταξιδεύω στην καρδιά της ζούγκλας. Δεν με φανταζόμουν μητέρα με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Νιώθω ότι μου λείπουν όλες οι δεξιότητες μιας παραδοσιακής μητέρας που μεγαλώνει τα παιδιά της στο σπίτι. Τα καταφέρνω γιατί τα παιδιά είναι αρκετά ευέλικτα και με βοηθούν, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτό».

«Παρόλο που ήθελα πολλά παιδιά και να γίνω μητέρα, ανέκαθεν με φανταζόμουν κάπως σαν την [πρωτευοντολόγο] Τζέιν Γκούνταλ, να ταξιδεύω στην καρδιά της ζούγκλας»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο πέρασμα του χρόνου, που δεν φαίνεται να την τρομάζει: «Ανυπομονώ να φτάσω στα 50 μου – αισθάνομαι ότι τότε θα βρω το βήμα μου». Πρόσθεσε ότι ακόμα αισθάνεται νέα, παρόλο που τα παιδιά της μπορεί να μη συμμερίζονται την ίδια άποψη, σύμφωνα με μια ατάκα τους που την έκανε, πρόσφατα, να νιώσει πολύ «μεγάλη»: «Ήμασταν στο τραμπολίνο μια μέρα και τα παιδιά μου είπαν, όχι, μαμά, μην το κάνεις. Θα χτυπήσεις. Και σκέφτηκα, Θεέ μου, περίεργο, δεν είναι; Κάποτε ήμουν σταρ σε ταινίες δράσης και τώρα τα παιδιά μου λένε να κατεβώ από το τραμπολίνο για να μη χτυπήσω».

Δείτε μερικές από τις νέες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί και των παιδιών της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: EPA/NEIL HALL
 

TAGS