Μπορεί ο γάμος της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ να ήταν εξίσου βραχύβιος με τους προηγούμενους δύο που είχε κάνει η ηθοποιός (κράτησε δύο χρόνια, από το 2014 μέχρι το 2016) αλλά στη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους που είχε προηγηθεί πρόλαβαν να αποκτήσουν έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά.

Ο πρωτότοκος είναι ο Μάντοξ, που η Τζολί αποφάσισε να υιοθετήσει όταν τον είδε για πρώτη φορά, μωρό ακόμα, σε ορφανοτροφείο στην Καμπότζη. Δεκαοχτώ χρονών σήμερα, δεν απομακρύνεται από το πλευρό της μητέρας του μετά το διαζύγιό της με τον Πιτ. Λέγεται μάλιστα ότι ήρθε ακόμα και στα χέρια με τον θετό πατέρα του, στην προσπάθεια να προστατεύσει τη μητέρα του, γεγονός που έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των Μπραντζελίνα.

Μετά μπήκε στην οικογένεια ο Παξ, γεννημένος το 2003 στο Βιετνάμ, που όπως και άλλα παιδιά της οικογένειας έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον κινηματογράφο, στις ταινίες «Maleficent» και «Kung Fu Panda 3», αλλά τον κέρδισε η φωτογραφία. Το τρίτο παιδί, η 14χρονη πλέον Ζαχάρα, υιοθετήθηκε μόλις 6 μηνών και αυτό που ξέρουμε για το παρελθόν της είναι ότι η βιολογική μητέρα της την απέκτησε μετά τον βιασμό της αλλά έχει δηλώσει πως κάποια στιγμή θα ήθελε να την ξανασυναντήσει.

Η 13χρονη σήμερα Σάιλο είναι το τέταρτο παιδί και πρώτο βιολογικό της οικογένειας και έχει απασχολήσει τα μίντια κυρίως για την απόφασή της, από πολύ μικρή, να ντύνεται με αγορίστικα ρούχα. Τελευταία προσθήκη στην οικογένεια, τα δίδυμα Βίβιαν και Νοξ, γεννημένα το 2008, που έκαναν ρεκόρ από κούνια καθώς όταν οι γονείς τους αποφάσισαν να πουλήσουν μια φωτογραφία τους ως νεογέννητα, έπιασαν το ποσό-ρεκόρ των 15.000 δολαρίων, το οποίο διατέθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σήμερα η Τζολί έχει την πλήρη κηδεμονία και των έξι παιδιών της οικογένειας

Δες το βίντεο με όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδιά της Τζολί:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Η Τζολί με τους Βίβιαν, Ζαχάρα, Σάιλο και Νοξ στην πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent».

TAGS