Κάποια ζευγάρια μετρούν ταξίδια και ρομαντικές εξόδους, όμως ο απολογισμός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και της αγαπημένης του, Εβελίνας Βαρσάμη, για τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολος, εξαιτίας του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που άλλαξε ριζικά τη ζωή του, παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, χωρίς ευτυχώς να του τη στερήσει.

Σε νέα ανάρτησή της λοιπόν στο Facebook η Εβελίνα, που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, παρουσίασε μια σοκαριστική λίστα, η οποία όμως κλείνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017

»Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,

»2 μήνες εντατική,

»2 διασωληνώσεις,

»Απώλεια 25 κιλών,

»2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,

»7 χειρουργεία στο κεφάλι,

»1 χειρουργείο στα μάτια,

»1 χειρουργείο στο λαιμό,

»1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες,

»1 χειρουργείο στο χέρι, ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

»Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις... είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι' αυτό Σ' ΑΓΑΠΩ!».

Να θυμήσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα ακόμα χειρουργείο, για να διορθωθεί ο στραβισμός στα μάτια του. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, για ακόμα μία φορά. Όπως έγραψε η σύντροφός του σχετικά: «Όλα πήγαν τέλεια!!! Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!!!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Εβελίνα Βαρσάμη / Facebook
 

TAGS