Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τα Χριστούγεννα του 2017, ανεβαίνει έναν Γολγοθά από επεμβάσεις και φυσικοθεραπείες, όμως η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσαμή βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Πριν από λίγες μέρες ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μια ακόμη κρίσιμη χειρουργική επέμβαση και η ανάρρωση ξεκίνησε με ένα τρυφερό φιλί από τη σύντροφό του, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook: «Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι». 

Η Βαρσάμη είπε για την έκβαση του χειρουργείου στην εφημερίδα On Time: «Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο… Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας…».

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν μετά το ατύχημα, δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα και τώρα, τρία χρόνια μετά, μπορεί τουλάχιστον να φάει, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται κάποιον δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο γιατί δεν είναι ακόμα σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί. Η ίδια επιδεικνύει, πάντως, τεράστια δύναμη, λέγοντας: «Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 
 

TAGS