Ήταν Δεκέμβριος του 2017 όταν η ζωή του παρουσιαστή και επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελίδη, άλλαξε για πάντα. Ο άλλοτε δραστήριος και γεμάτος ζωή Κωνσταντίνος, έπεσε με τη μηχανή του σε ένα φορτηγό και έκτοτε ξεκίνησε η δική του μάχη για τη ζωή. Χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του, και έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη, ο Κωνσταντίνος συνεχίζει την προσπάθεια αποκατάστασής του.

Πρόσφατα μάλιστα, υπεβλήθη σε ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι, το οποίο πήγε πολύ καλά. Τώρα, σειρά έχει ακόμη μία επέμβαση στα μάτια, προκειμένου να διορθωθεί ο στραβισμός που του προκάλεσε το ατύχημα.

Μάλιστα η Εβελίνα, μέσω Facebook, ανακοίνωσε το νέο χειρουργείο του συζύγου της, το οποίο θα γίνει αύριο, λαμβάνοντας αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και ευχές.

«Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!», έγραψε μεταξύ άλλων η Εβελίνα φανερώνοντας την ανυπομονησία της για την αυριανή μέρα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS