Στη δεκαετία των 20 έχεις την αδικαιολόγητη πεποίθηση ότι ο ύπνος μπορεί να αντικατασταθεί με επιτυχία με άλλα πράγματα. Με καλή παρέα, μουσικές, ποτά και βόλτες με το αμάξι και με λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια το πρωί ώστε να μην φαίνονται και τόσο πολύ οι μαύροι κύκλοι. Έπειτα τα χρόνια περνούν και συνειδητοποιείς, όχι μόνο ότι ο ύπνος δεν μπορεί να αντικατασταθεί στην ψυχική και σωματική σου υγεία με τίποτα άλλο, αλλά κι ότι ο ύπνος νωρίς το βράδυ δεν μοιάζει με τίποτα άλλο σε αυτό το σύμπαν. 

Παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν οι μέρες που δεν έχεις κοιμηθεί αρκετά και που νυστάζεις οικτρά το πρωί που ακούς το ξυπνητήρι να χτυπάει. Το κονσίλερ φυσικά δεν αρκεί, ήταν κι αυτό μία αυταπάτη μαζί με την ιδέα ότι μπορείς να μην έχεις κοιμηθεί σχεδόν καθόλου και επειδή πέρασες καλά τη νύχτα να δείχνεις ξεκούραστη και λαμπερή.

Πάντως τα προϊόντα μακιγιάζ θα είναι πάντα εδώ για να σε σώσουν αρκεί να βρεις τον τρόπο – ο οποίος δεν είναι πάντα προφανής – να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Μία beauty vlogger που έχει θυσιάσει χρόνο και χρήμα στο να βρει τον τρόπο με τον οποίο μία γυναίκα μπορεί να βαφτεί και να απομακρύνει από το πρόσωπο της κάθε ίχνος κούρασης, μας λέει αναλυτικά το πώς θα καταφέρουμε κι εμείς να ετοιμαστούμε για μία μεγάλη μέρα στη δουλειά ή σε άλλες υποχρεώσεις χωρίς να αφήσουμε την αϋπνία και την εξάντληση ζωγραφισμένα πάνω μας. 

Σύμφωνα με την Ali Andreea το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις στο πρόσωπο σου όσο πιο δυνατά ενυδατικά προϊόντα μπορείς προκειμένου να το τονώσεις και να απομακρύνεις τη θαμπάδα. Μία ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με έντονο μασάζ στο πρόσωπο μπορεί να κάνει θαύματα. Επίσης, η Ali υποστηρίζει πως αν βυθίσεις το πρόσωπο σου για 30 δεύτερα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό μπορείς να δεις τεράστια διαφορά. 

Στη συνέχεια ξεκινάει η διαδικασία του μακιγιάζ κατά την οποία η Andreea εξηγεί και δείχνει με λεπτομερείς κινήσεις πώς πρέπει να εφαρμοστεί το κάθε προϊόν ώστε να μεταμορφωθεί το κουρασμένο δέρμα.

Δες το βίντεο.

 

 

TAGS