Ποιος μπορεί να ξεχάσει την φωτογραφία που ανέβασε η Αντέλ για τα 32α γενέθλιά της, η οποία έγινε viral. Στην φωτογραφία είδαμε την εκπληκτική μεταμόρφωση του σώματός της τραγουδίστριας, έχοντας χάσει περίπου 45 κιλά

Ο πρώην γυμναστής της, Pete Geracimo, που δούλευε μαζί της για τέσσερα χρόνια πριν εκείνη μετακομίσει στο Λος Άντζελες, μοιράζεται μέσω του Insider τρία πολύ βασικά πράγματα που πρέπει όλοι να κάνουμε εάν θέλουμε να μεταμορφώσουμε το σώμα μας.

  • να κάνουμε μια ισορροπημένη και χωρίς απαγορεύσεις διατροφή,
  • να κάνουμε τακτικά άσκηση, αυξάνοντας τους χτύπους της καρδιάς
  • να φροντίζουμε να κάνουμε καλό ύπνο για να ξεκουράζεται μυαλό και σώμα. 

Η Αντέλ χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να χάσει περίπου 45 κιλά. Όπως λέει ο πρώην γυμναστής της, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί στη διαδικασία. «Τα γρήγορα αποτελέσματα τείνουν να είναι φευγαλέα. Αργά και σταδιακά αποτελέσματα τείνουν να διαρκούν περισσότερο».

Και αν η νέα εμφάνιση της Αντέλ σας ενέπνευσε, τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με τον Geracimo λέει ότι μια τέτοια μεταμόρφωση δεν είναι πραγματικά τόσο περίπλοκη. «Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι η πίστη στον εαυτό σου ότι μπορείς να το κάνεις, η συνέπεια στις πράξεις σου και η πειθαρχία στην ρουτίνα».

Όπως λέει ο ίδιος, με την Αντέλ έκαναν προπόνηση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται διαφορετικό σύστημα προπόνησης. «Πιστεύω ότι η επιλογή της άσκησης πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο άτομο και όχι το αντίστροφο. Δεν έχει νόημα να αναγκάζουμε κάποιον να κάνει κάτι αν δεν υπάρχει χαρά σε αυτό - αυτό είναι βασανιστήριο.» Ο Geracimo πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει ένα στοιχείο διασκέδασης στην άσκηση, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προπονήσεις του είναι «γεμάτες γέλια» καθώς και σοβαρότητα.

Πιστεύει ότι πρέπει να αφιερωθεί αρκετός χρόνος και πειθαρχεία, είτε στη διατροφή είτε στην άσκηση. «Προωθώ τη ρεαλιστική εκπαίδευση και τη διατροφή. Δεν υποστηρίζω τις συντομεύσεις ή τις γρήγορες μαγικές λύσεις, αλλά είμαι στην μακροχρόνια αφοσίωση. Το ίδιο με τη διατροφή. Δεν προωθώ συμπληρώματα, χάπια, ή σκόνες. Προτιμώ το πραγματικό φαγητό και έναν υγιεινό και ποικίλο τρόπο διατροφής. Είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS