Μια απίστευτη προπόνηση 5 λεπτών για τα μπράτσα, για τόνωση και γράμμωση. Εάν αγωνίζεστε να χάσετε το επιπλέον λίπος από τα χέρια ή απλά ψάχνετε έναν τρόπο να αποκτήσετε περισσότερο γράμμωση στους μύες, αυτή η προπόνηση είναι για σας.

 Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε αντίσταση βάρους ή άλλα στηρίγματα, θα εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της βαρύτητας για να κάνουμε αυτή την πολύ γρήγορη και αποτελεσματική άσκηση για το πάνω μέρος του σώματος που θα σας κάνει να αισθανθείτε το κάψιμο σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Αν παλεύετε με «χαλαρά» και αδύναμα χέρια ή χρειάζεστε κάτι που θα ενισχύσει κάθε μικρή και μεγάλη μυϊκή ομάδα στο άνω μέρος του σώματος σας, τότε αυτή η προπόνηση είναι για σας.

Αυτό το Boho Beautiful θαύμα 5 λεπτών είναι μια τέλεια άσκηση για να κάνετε στο τέλος των άλλων προπονήσεων ή για να κάνετε ένα διάλειμμα 5 λεπτών μακριά από την καθημερινότητά σας και να προκαλέσετε το μυαλό και το σώμα με έναν νέο τρόπο.

Μπορείτε να κάνετε αυτή την εμπνευσμένη από Pilates προπόνηση χεριών, καθιστοί ή και όρθιοι. Και αν ενσωματώσετε αυτές τις κινήσεις τόνωσης του σώματος στην καθημερινή σας ρουτίνα, σας υπόσχομαι ότι θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

 

Δείτε το βίντεο και γυμνάστε τα χέρια σας: 

 

 

Πηγή, φωτό και βίντεο από το κανάλι του YouTube Boho Beautiful

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS