Η καθιστική ζωή αποτελεί έτσι κι αλλιώς ένα σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος εργάζεται όλο και περισσότερες ώρες στην ίδια άβολη στάση, μπροστά από έναν υπολογιστή. 

Οι νέες συνθήκες απομόνωσης που ζούμε έχουν κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη, περιορίζοντας πάρα πολύ τις δυνατότητες για άσκηση και φέρνοντας την εργασία από τον καναπέ του σπιτιού μας στην πρώτη θέση των δραστηριοτήτων μας. 

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μέση και την πλάτη τους και έχουν ανάγκη την συχνά άσκηση για να ανακουφίζονται τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις στη ζωή σου ένα καθημερινό, απλό πρόγραμμα ασκήσεων που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και να νιώσεις αμέσως καλύτερα.

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Έλενα Αναστασιάδου δείχνει βήμα-βήμα 13 πολύ απλές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος από το σπίτι του και οι οποίες θα το βοηθήσουν να μαλακώσει τα πιασίματα στην πλάτη του και διώξουν μακριά τους πόνους και τις ενοχλήσεις.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS