Η αγορά και η ανακαίνιση ενός νέου σπιτιού είναι μια διαδικασία τόσο συναρπαστική όσο και κουραστική , αλλά όταν κρύβει απίστευτες εκπλήξεις, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Έχοντας αγοράσει το νέο του σπίτι πριν 5 χρόνια, ένα ζευγάρι στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια αποφάσισε να το ανακαινίσει, ξεκινώντας τις εργασίες από το μπάνιο. Λίγο αφότου ξεκίνησε η διαδικασία, ο εργάτες βρήκαν ένα κρυμμένο σημείωμα μέσα στον τοίχο, που όπως αποκαλύφθηκε, είχαν αφήσει επί τούτου εκεί οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες πριν 23 χρόνια.

«Γεια σας, είμαστε οι Shineski. Ανακαινίσαμε αυτό το μπάνιο το καλοκαίρι του 1995. Αν διαβάζετε αυτό σημαίνει ότι ανακαινίζετε ξανά το μπάνιο. Τι δε σας άρεσε στον τρόπο που το φτιάξαμε;».

Η ανάρτηση του μηνύματος στο Twitter

Δίπλα στο σημείωμα, το ζευγάρι είχε κολλήσει μια φωτογραφία του καλυμμένη με πλαστικό, ενώ από κάτω βρισκόταν μια φωτογραφία με το κατοικίδιο κουνέλι τους. «Γεια σας, είμαι η Κάσσυ το κουνέλι. Έζησα κι εγώ εδώ», έγραφε δίπλα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί το περιστατικό στα social media, όπου φυσικά έγινε viral.. Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, αποφάσισαν να αφήσουν και εκείνοι το δικό τους, αντίστοιχο σημείωμα για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν δικά τους, αντίστοιχα περιστατικά, αλλά και που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εντοπίσουν τους Shineski στα social media.
 

TAGS