Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ooh la la» και στη Σάσα Σταμάτη έκανε δηλώσεις ο φωτογράφος και κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός. Ο κριτής που παραδέχτηκε ότι πρώτη φορά έχει μία τέτοια τηλεοπτική εμπειρία αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει μόνο για μία σκληρή κριτική που έκανε σε διαγωνιζόμενη.

Η υποψήφια που βρέθηκε απέναντί του άκουσε όχι απλά μία κακή κριτική αλλά λόγια που την πλήγωσαν και αφορούσαν τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της εμφάνισής της όσο και το πόσο συμπαθής είναι γενικότερα.

Ο αυστηρός κριτής μάλιστα δεν είχε κρατηθεί και την είχε παρομοιάσει με ξωτικό από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» λόγω των αυτιών της.

«Μια φορά αισθάνθηκα περίεργα, άβολα και στενοχωρήθηκα. Έτσι όπως βγήκε κάτι. Μια φορά όμως. Στεναχώρησα μια κοπέλα. Δεν θα έπρεπε να τη στενοχωρήσω τόσο πολύ. Έτσι όπως βγήκε… Καταρρακώθηκε δυο μέρες. Βρήκα τυχαία το αγόρι της. Δεν το ξέρει κανείς. Και μου είπε πως έκλαιγε δυο μέρες και ήταν στο πάτωμα. Του είπα να την πάρει τηλέφωνο. Της μίλησα και όλα καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτοντας κάτι που δεν ήξερε κανείς ως τώρα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

Πηγή: dailymedia.gr

TAGS