Εκτός ΣΚΑΪ είναι εδώ και μερικές ημέρες ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος δάνειζε τη φωνή του στα τρέιλερ του σταθμού. Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης, δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για «απόλυση καρκινοπαθή», ενώ δεν έλειψαν και σχόλια για εκδικητική κίνηση εκ μέρους του ΣΚΑΪ για την επιλογή του Αντίνοου Αλμπάνη να δώσει την πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτεια της υγείας του σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, και μάλιστα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την οποία στο παρελθόν το κανάλι είχε δικαστική διαμάχη.

«Αστεία σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζουν τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα social media πηγές του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα εμπάργκο για κανένα πρόσωπο του καναλιού να εμφανιστεί σε όποια εκπομπή θέλει στον ανταγωνισμό. Οι ίδιες πηγές, επιβεβαιώνοντας τη διακοπή της συνεργασίας, διευκρίνιζαν πως δεν πρόκειται για απόλυση, καθώς ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν εξωτερικός συνεργάτης του σταθμού.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τον ΣΚΑΪ στη λήξη της συνεργασίας με τον ηθοποιό, εξηγούσαν πως «δεν υπάρχει απολύτως κανένα προσωπικό θέμα, ωστόσο ήταν επιλογή του καναλιού να αλλάξει φωνή στο σπικάζ των τρέιλερ, θέλοντας να δώσει διαφορετικό στίγμα και ταυτότητα σε αυτά».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Πηγή: www.ethnos.gr

Κεντρική φωτό: @_andinoos

TAGS