Η Ευλαμπία Ρέβη, η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου του Open, έχασε τον πατέρα της και επέλεξε να τον αποχαιρετήσει μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook. Όσοι έχουμε χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, όπως εκείνη, θα ταυτιστούμε με τη γλαφυρότητα και την ειλικρίνειά του.

Συγκεκριμένα, η Ευλαμπία Ρέβη έγραψε:

«Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου και τους μαθητές σου, αλλά για όλον τον κόσμο. Αυτόν που εσύ ποτέ δεν ήσουν γι’ αυτόν. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Θα θυμάμαι πάντα τα πρησμένα μου μάγουλα που ‘μοιάζαν σαν να με έχουν τσιμπήσει μέλισσες από τα πολλά φιλιά κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο, τα τραγούδια μας, το ζεστό σου βλέμμα, την καλοσύνη που ανάβλυζε μέσα από κάθε σου κύτταρο και την αγάπη που μέχρι τέλους ήταν αστείρευτη και περίσσευε για όλους. 

«Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου και τους μαθητές σου, αλλά για όλον τον κόσμο».

»Καλό ταξίδι μπαμπά μου, ποιητή της ζωής μου και δημιουργέ του κόσμου μου, εκεί που δεν χωράει καμία κακία, καμία μοχθηρότητα. Σ’ ευχαριστώ που για όλες μου τις φοβίες είχες πάντα μια λέξη για να τις διώξεις μακριά και σ’ ευχαριστώ που είμαι κόρη σου. Σε φαντάζομαι χαρούμενο κάπου στον Τάμεση, με την τραγιάσκα και την καμπαρντίνα σου να κρατάς στο ένα χέρι το "Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα" που μόλις αγόρασες για έναν ακόμη μαθητή σου και στο άλλο ένα αναμμένο Rothmans, καθώς μέσα σου απαγγέλλεις Ρίτσο και οι τσέπες σου είναι γεμάτες καραμέλες για όλα τα παιδιά. Ήσουν πάντα ένας άγγελος, το ξέραμε. Τώρα βρίσκεσαι εκεί που ανήκες ανέκαθεν: στον ουρανό. Σ’ αγαπώ για πάντα, μπαμπά μου». 

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου...

Posted by Ευλαμπία Ρέβη on Wednesday, March 17, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Ευλαμπία Ρέβη / Facebook
 

TAGS