Το σούπερ μάρκετ Flora αποτελεί ήδη ένα ξεχωριστό αξιοθέατο στη Μύκονο. Στα ράφια του υπάρχουν από χλωρίνες μέχρι σαμπάνιες που στοιχίζουν πάνω από 14.000 ευρώ. Το απόλυτο χαρακτηριστικό του όμως είναι η διακόσμησή του που παραπέμπει σε λουσάτο κλαμπ και οι μουσικές επιλογές από Djs.

Πάνω από τις προθήκες με τα αλλαντικά και τα τυριά υπάρχει μία γιγαντοοθόνη που προβάλλει επιδείξεις μόδας. Η μουσική δονεί τον χώρο με τα τακτοποιημένα ράφια και η dj ξεσηκώνει τους πελάτες. Τα ράφια είναι γεμάτα με προϊόντα από όλο τον κόσμο και το σούπερ μάρκετ Flora κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου προσφέρει όχι μόνο είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και διασκέδαση και κορυφαία προϊόντα delicatessen. Είναι το μοναδικό σούπερ μάρκετ στον κόσμο που μπορείς να κάνεις clubbing όλες τις ώρες της ημέρας και φιγουράρει ήδη σε περίοπτη θέση στους ταξιδιωτικούς οδηγούς του νησιού. «Η Μύκονος συγκεντρώνει επισκέπτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας, κοσμοπολίτες με εκλεπτυσμένο γούστο, οπότε θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να κάνουμε κάτι κι εμείς από την πλευρά μας, προκειμένου να μετατρέψουμε το συνηθισμένο, παλιό σούπερ μάρκετ που υπήρχε στο ίδιο σημείο σε μπουτίκ για ψώνια», λέει ο ιδιοκτήτης του Τάσος Κονταράτος, μιλώντας για το κατάστημά του που ανέλαβε να φτιάξει από την αρχή ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουκουράκης, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε και την ανακαίνιση του θρυλικού Remezzo.

 

Εντυπωσιακός φωτισμός, σκούρα χρώματα και μοτίβο στο πάτωμα που παραπέμπει σε κλασσικό ελληνικό παντοπωλείο περασμένων δεκαετιών.Ποικιλίες κρασιών που προτιμούνται από γνώστες του οίνου και σαμπάνιες που φτάνουν τα 15 χιλιάδες ευρώ το μπουκάλι. Γαλλική τρούφα, χαμόν Ισπανίας, προσούτο Ιταλίας, φουά γκρα και τυρία από όλη την υδρόγειο, βρίσκονται στις προτάσεις του σούπερ μάρκετ, με το οποίο συνεργάζονται Έλληνες σεφ που έχουν συνεργαστεί με εστιατόρια της Μυκόνου.

Δες ένα βίντεο:

Διάβασε την αγγελία: Ζητούν προσωπικό

Υπεύθυνος αποθήκης: Προσόντα: Απαραίτητη η προϋπηρεσία 5 ετών σε ανάλογη θέση Καλή γνώση Αγγλικών Επιθυμητή η άδεια οδήγησης κλαρκ Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη Πλήρης απασχόληση Ευκαιρίες εξέλιξης Μισθός αναλόγως προσόντων Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα. Αποστολή βιογραφικών στο hr@mykonos.market

Πωλητής τυροκομικών/ αλλαντικών: Προσόντα: Απαραίτητη προϋπηρεσία 5 ετών Καλή γνώση Αγγλικών Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη Πλήρης απασχόληση Ικανοποιητικός μισθός Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα. Αποστολή βιογραφικών στο hr@mykonos.market

 

 

TAGS