ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε αυτό το σούπερ μάρκετ στη Μύκονο μπορείς να κάνεις κλάμπινγκ και να δουλέψεις εάν θέλεις

Είναι το μοναδικό σούπερ μάρκετ στον κόσμο που μπορείς να κάνεις clubbing όλες τις ώρες της ημέρας και φιγουράρει ήδη σε περίοπτη θέση στους ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Σε αυτό το σούπερ μάρκετ στη Μύκονο μπορείς να κάνεις κλάμπινγκ και να δουλέψεις εάν θέλεις

Το σούπερ μάρκετ Flora αποτελεί ήδη ένα ξεχωριστό αξιοθέατο στη Μύκονο. Στα ράφια του υπάρχουν από χλωρίνες μέχρι σαμπάνιες που στοιχίζουν πάνω από 14.000 ευρώ. Το απόλυτο χαρακτηριστικό του όμως είναι η διακόσμησή του που παραπέμπει σε λουσάτο κλαμπ και οι μουσικές επιλογές από Djs.

Σε αυτό το σούπερ μάρκετ στη Μύκονο μπορείς να κάνεις κλάμπινγκ και να δουλέψεις εάν θέλεις

Πάνω από τις προθήκες με τα αλλαντικά και τα τυριά υπάρχει μία γιγαντοοθόνη που προβάλλει επιδείξεις μόδας. Η μουσική δονεί τον χώρο με τα τακτοποιημένα ράφια και η dj ξεσηκώνει τους πελάτες. Τα ράφια είναι γεμάτα με προϊόντα από όλο τον κόσμο και το σούπερ μάρκετ Flora κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου προσφέρει όχι μόνο είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και διασκέδαση και κορυφαία προϊόντα delicatessen. Είναι το μοναδικό σούπερ μάρκετ στον κόσμο που μπορείς να κάνεις clubbing όλες τις ώρες της ημέρας και φιγουράρει ήδη σε περίοπτη θέση στους ταξιδιωτικούς οδηγούς του νησιού. «Η Μύκονος συγκεντρώνει επισκέπτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας, κοσμοπολίτες με εκλεπτυσμένο γούστο, οπότε θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να κάνουμε κάτι κι εμείς από την πλευρά μας, προκειμένου να μετατρέψουμε το συνηθισμένο, παλιό σούπερ μάρκετ που υπήρχε στο ίδιο σημείο σε μπουτίκ για ψώνια», λέει ο ιδιοκτήτης του Τάσος Κονταράτος, μιλώντας για το κατάστημά του που ανέλαβε να φτιάξει από την αρχή ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουκουράκης, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε και την ανακαίνιση του θρυλικού Remezzo.

Εντυπωσιακός φωτισμός, σκούρα χρώματα και μοτίβο στο πάτωμα που παραπέμπει σε κλασσικό ελληνικό παντοπωλείο περασμένων δεκαετιών.Ποικιλίες κρασιών που προτιμούνται από γνώστες του οίνου και σαμπάνιες που φτάνουν τα 15 χιλιάδες ευρώ το μπουκάλι. Γαλλική τρούφα, χαμόν Ισπανίας, προσούτο Ιταλίας, φουά γκρα και τυρία από όλη την υδρόγειο, βρίσκονται στις προτάσεις του σούπερ μάρκετ, με το οποίο συνεργάζονται Έλληνες σεφ που έχουν συνεργαστεί με εστιατόρια της Μυκόνου.

Δες ένα βίντεο:

Διάβασε την αγγελία: Ζητούν προσωπικό

Υπεύθυνος αποθήκης: Προσόντα: Απαραίτητη η προϋπηρεσία 5 ετών σε ανάλογη θέση Καλή γνώση Αγγλικών Επιθυμητή η άδεια οδήγησης κλαρκ Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη Πλήρης απασχόληση Ευκαιρίες εξέλιξης Μισθός αναλόγως προσόντων Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα. Αποστολή βιογραφικών στο hr@mykonos.market

Πωλητής τυροκομικών/ αλλαντικών: Προσόντα: Απαραίτητη προϋπηρεσία 5 ετών Καλή γνώση Αγγλικών Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη Πλήρης απασχόληση Ικανοποιητικός μισθός Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα. Αποστολή βιογραφικών στο hr@mykonos.market

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.